Zapewne serial dobiegł już końca ale dopiero po czasie muszę przyznać że aktorzy którzy w nim zagrali to naprawdę porządni ludzie. Chciałem zwrócić uwagę na program artystyczny w którym pojawili się aktorzy z "CH" i naprawdę ładnie to wyglądało. Raczej to było jednorazowo i nie będzie już innych okazji dlatego zapraszam do obejrzenia całości.Link na dolę
PS. Nie wiedziałem że niektórzy są tak utalentowani muzycznie :)
https://www.youtube.com/watch?v=DIH3flWHef0
Nie, to nie koniec serialu. Zapowiedziany jest 6 sezon możliwe że już na wiosnę tego roku, a nawet może powstać sezon 7 i na końcu tego film pełnometrażowy. Myślę, że będą to wydarzenia sprzed wydarzeń z 5 sezonu.
http://superseriale.se.pl/seriale/czas-honoru-sezon-6-jeszcze-nie-koniec-bedzie- tez-7-seria-serialu-albo-film-czas-honoru_293029.html
Boże, jakie to było piękne! Oglądałam wczoraj i płakałam. Tematyka wojny światowej ma dla mnie szczególne znaczenie. Trudno mi się powstrzymać od łez. Zwłaszcza przy piosenkach i wierszach. `Elegia o ... (chłopcu polskim) ` w interpretacji pani Ewy Wencel: cudo! Potok łez. Tak mogę skomentować. :) I Magdalena Różczka też wspaniale recytowała. Udało się jej ^^ Chyba nie ma wszystkich fragmentów. Bo jeden filmik otwiera się w połowie zdania Wesołowskiego. Ale podczas oglądania nasunęła mi się myśl: `Gdzie Zakościelny? Gdzie Adamczyk? Gdzie Pawlicki?` Maciej na koniec śpiewał, ale szkoda, że ci dwaj pozostali nie pokazali jak świetnie potrafią śpiewać. Ale reszta aktorów też świetnie. Dziękuję za link! :)
PS, to nie koniec. Będzie 6 seria. 7 zresztą pewnie też ;)
A to Piotr Adamczyk i Antoni Pawlicki też potrafią śpiewać?
Bo o talentach wokalnych Maćka Zakościelnego słyszałam.
Oczywiście. Antka można by chociaż posłuchać na płycie Dżentelmeni 2013 w piosence Marka Grechuty `Niepewność`. Na żywo nigdy go nie słyszałam, (chyba że w `Big love` jak śpiewał `Artystów` Kazika xd). Piotra Adamczyka słyszałam niejednokrotnie, ale nie wiem czy w internecie istnieją jego wersje jakiś piosenek. Do Kalendarza Dżentelmeni też właśnie śpiewa, już któryś chyba raz. Ale oczywiście wszyscy aktorzy z CH to nie piosenkarze, i na tej uroczystości też wspaniale czysto nie wyszło, ale było prawdziwe i to się liczy <3