PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88767
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Serio. Właśnie takie mam odczucia.
No SZCZEZRZE nie sądziłem, że coś polskiego mnie tak zachwyci. Ja się serio zakochałem w
tym serialu, zawsze byłem miło zaskoczony.
Oglądając jakiś odcinek czułem się....mądrzejszy? Bardziej inteligentny? Nie wiem czemu,
jakoś mnie to dowartościowało, bo zwyczajnie to jest serial na naprawdę wysokim poziomie, z
przekazem, wartościami.

Tak teraz się zastanawiam i wyciagam wnioski, że możemy się czegoś serio nauczyć z tego
serialu. Widzieliśmy prawdziwą miłość [chyba teraz obija się to o utopię], prawdziwą przyjaźń,
walkę ponad wszystko.
I mimo, że jest to tylko serial [odzwierciedlony, być może opowiada czyjąś, bardzo podobną
historię, ale jednak serial [tak wiem, na podstawie książki]] to jednak oglądając kompletnie
odbiegałem od rzeczywistości, wczuwałem się.
Pomimo wszystko muszę powiedzieć "piękne czasy"
;)

użytkownik usunięty
LajkAboss

To nie jest serial na podstawie książki. Książka jest na podstawie serialu, ale podobno sporo rzeczy zostało zmienionych.

Ooo dzięki, bo serio nie wiedziałem. Byłem pewny, że tak jak ja mówię.
No ale wierzę:P
A książka nazywa się "Cichociemni", tak?:)

użytkownik usunięty
LajkAboss

Są dwie części, "Czas honoru" i "Czas honoru. Przed Burzą". Nie czytałam, ale tak jak napisałam, wiele rzeczy zostało zmienionych.

Ok, dziękuję Ci - mam zamiar kupić w najbliższym czasie.
A wiesz może coś o III części? Ma być?? Czy może sprzeczne informacje do mnie dotarły, gdyż słyszałem coś o "trylogii"?

użytkownik usunięty
LajkAboss

Ma być na pewno. Jesienią przyszłego roku.