PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88767
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Tola...

ocenił(a) serial na 7

dobra czy zła? Moim zdaniem raczej to drugie, choć wrażenie robi inne (dobrze udaje i zwodzi)

ocenił(a) serial na 10
vivi86

Wg mnie ten caly watek z Tola jest strasznie naciagany, wyraznie chodzi o utrzymanie postaci p. Heleny...

ocenił(a) serial na 8
jim76

Racja... Całkowicie niepotrzebny i nudny wątek.
Pewnie okaże się coś w stylu że puszczała się z niemieckimi oficerami - a karą za to, stosowaną przez Polskę Podziemną, było obcięcie włosów. To by tłumaczyło jej ogoloną głowę - nie Auschwitz a zemsta podziemia.

ocenił(a) serial na 10
jim76

Postać Heleny jest bardzo fajna.

ocenił(a) serial na 7
KMC

a mnie Helena denerwuje...taka kwoka

vivi86

Tak jak lubię postać Heleny, tak teraz mnie również denerwuje. A dokładniej mówiąc jej naiwność w stosunku do Toli. Te kłamstwa, kradzieże, teraz ten mężczyzna z baru, serio, nie dało jej to nic do myślenia? Wystarczy że Tola odegra scenkę pod tytułem "byłam w obozie, tyle przecierpiałam" i już. Tola ewidentnie jest postacią negatywną, całe szczęście naiwna Helenka ma koło siebie Zosię, która mam nadzieję zdemaskuje tę oszustkę, która pewnie ma za uszami jeszcze wiele gorszych rzeczy.

ocenił(a) serial na 10
The_Power_Of_Three

Ja lubie p.Helenke, ale w poprzedniej serii watek Zawiszy - jej bylego meza byl o wiele ciekawszy...
A tak z ciekawosci, to Wanda mowi czesto o przepriwadzce do Swinoujscia, a do Szczecina przeniosl sie wlasnie Zawisza (jej tatus), by tworzyc tam polska administracje (tak jakos bylo powiedziane), ciekawe czy ona wie o tym?

ocenił(a) serial na 9
vivi86

a może ona jest współpracownikiem UB?

ocenił(a) serial na 7
Mloda_Sowa

kto wie...nie ufam jej, wiele przeszła, to fakt, ale nie jest dobrym człowiekiem i nadużywa tego-robi coś złego, a jak ją złapią to "ale ja jestem taka biedna" :/