PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88748
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

http://www.swiatseriali.pl/seriale/czas-honoru-373/news-beda-ofiary-w-finale,nId ,310225

ryanwrk

sorry ale juz tego niema na tej stronce :p moge zdradzic ze sajkowscy.... a co tam czekamy do niedzieli :D

ryanwrk

!!!STRESZCZENIE OSTATNIEGO ODCINKA!!!

http://www.swiatseriali.pl/seriale/czas-honoru-373/odcinki/news-czas-honoru,nId, 310651 jednak jest :D kto chce niech przeczyta :D

ocenił(a) serial na 10
ryanwrk

Przeczytałem, ale nie było nic o doktor Marii. Czy 38 odcinek był ostatnim w którym widzieliśmy tą postać? Mam nadzieję że w Auschwitz jej nie zagazują.

ocenił(a) serial na 5
KMC

O to się nie martw - gazowanie na skalę hurtową wprowadzono dopiero po konferencji w Wansee w styczniu 1942. Akcja obecnych odcinków dzeije się w połowie września 1941.

Do tego czasu nasi bohaterowie zdąrzą ją uwolnić parę razy.
1)Zmasakrują obsadę kolejnego transportu na bocznicy
2)Rozkręcą tory po drodze i uwolnią ich
3)We czwórkę przeprowadzą szturm Auscwitz, rozwalą budowane dopiero krematoria, wysadzą pobliską fabrykę amunicji i powieszą za jaja samego Rudolfa Hoessa - na bramie ze słynnym napisem. Na koniec dzielni bohaterowie podpieprzą nawet napis - tacy będą hojracy:).

Moja koncepcja wydaje się dziwna, pozornie. Z historii uczono mnie też że nie zrzucano agentów całymi rodzinami w miejsccu gdzie mieszkali by uniknąć dekonspiracji, ani to że w 1941 roku miano urządzać gigantyczne akcje przeijające rozmachem Zamach na Kutscherę czy akcję pod Arsenałęm. Autorzy to olali przed dzielną czwórką trzęsie się cała Warszawa - więc atak na obóz mogą hojracy zrobić spokojnie:).

ocenił(a) serial na 4
tc1987

No cóż zapowiada się standardowo ci którzy zginą nie robią mi różnicy(można się tego było spodziewać, wiem brutalnie to zabrzmiało).

ocenił(a) serial na 7
WOLVERINE55

"Rainer triumfuje" - już ten odcinek mi się podoba. Tanerberg, Rapke, Chalbe, Tadeusz (chyba źle napisałem) to zbrodniarze, których trzeba wytępić. Rainer jest inny, spokojny i rozważny, za to go lubię. najciekawsza postać serii.

ocenił(a) serial na 5
szymon0018

Jaką zbrodnię popełnił Chalbe. Zgaduję że przeciw Polsce bo raczej nie chodzi o zamordowanie oficera SD. To standardowy oficer kontrwywiadu działający dla dobra swojego państwa. Nie widziałem przykładów jego sadyzmu stosunku do Polaków. Myślcie trochę, bo dojdziemy do tego że trzeba by wytępić np. polskich oficerów kontrwywiadu:).

ocenił(a) serial na 7
tc1987

No... Halbe ostatecznie morze zostać :)