Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 89209
7,4 9 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Już abstrahując od tego jak on gra, to zatrudnianie kogoś kto tak jednoznacznie kojarzy się z zupełnie innymi formami telewizyjnymi jest dużym błędem. Człowiek wczuwając się w serial nagle widzi milionerów, bitwę na głosy i taniec z gwiazdami w jednym.
Scena z aktorem Janem Jankowskim totalnie nieudana, ten człowiek nie umie odgrywać takich ról, jak zobaczyłam jego kwestię to parsknęłam śmiechem.
Wszystko zbyt ładne, kolorowe, ucharakteryzowane wymuskane, tamto życie było zdecydowanie bardziej szare, brudne, szorstkie nie tylko pod względem emocjonalnym ale i wizualnym.

użytkownik usunięty
Ines82

Trudno powiedziec czy on zrobił dobre czy złe wrażenie skoro był na ekranie tylko przez 5 minut.
Mnie nie spodobał się sposób w jaki media poinformowały o tym że będzie grał w Czasie honoru.
Najpierw 'Urbański nie ma roboty 'a następnego dnia 'Urbański ma nową robotę .Będzie grał w Czasie honoru '

ocenił(a) serial na 9
Ines82

Cały czas miałam wrażenie, że na prośbę o powrót do Polsi odpowie: ''Definitywnie, czy to wasza ostateczna decyzja''? ;)

Azzurro

hehehe :)

Ines82

Ja oglądałam wczoraj z siostrą, która jak usłyszała "Witam zdrowiejących" Urbańskiego to powiedziała: Ja pierniczę, zabrzmiało jakby "Taniec z gwiazdami" zaczynał :D Myślałam, że padnę ze śmiechu :)