Jak myślicie? Jak rozwinie/nie rozwinie się ten wątek?
Ja myślę że ona wywinie jakiś numer, ucieknie gdy będzie pod "opieką" Michała.
Celina jest na plakacie (avatar serialu) i to jest wydanie dvd serii 4 :)
więc chyba będzie.
mam nadzieję, że Michał wybierze Celinę.
Olga B. jest fantastyczną aktorką.
Karolina Osmańska jest agentem sowieckim sprytnie podrzuconym w czasie tej akcji aby wydobyć informacje od AK.
Dla mnie wątek Michała i Karoliny jest godny pożałowania. Jak Cichociemny mógł bzyknąć kobietę, którą dostał pod opiekę, a która jest podejrzana. Przecież to jest śmieszne, a przede wszystkim przedstawia fałszywy obraz Cichociemnych.
A ja uważam to za bardzo realistyczne w kwestii tego serialu. Czego wymagać od imbecyla który idąc przez Warszawę drze japę że szkolono go w Londynie. A późniejsze sezony potwierdzają beznadziejność tej postaci. Najsłabszy aktor z całej głównej czwórki idealnie zagrał najgorszą postać wesołego kretyna. To jest niemal plus serialu. Te ich rozmowy były po prostu tragiczne w 4 odcinku - jak tylko wracano do wątku niemieckiego tj. Rainera to czułem mega ulgę.
Pęknę po prostu ze śmiechu jeśli okaże się że jest ona agentką podstawioną przez niemiecki bądź sowiecki wywiad. Ale i tą wątpliwe bo psy sowieckie nie mogły przewiedzieć że na pewno ich kolumna zostanie napadnięta przez AK. Skończy się pieprzonym romansem i tyle będzie:(.
Do serialu nic nie mam, ale wątek tych dwojga mnie po prostu rozwalił (w negatywnym słowa znaczeniu). Dla mnie gość, który pisał scenariusz jest totalnym ignorantem. Ja rozumiem, można ponaciągać trochę rzeczy, ale to już jest po prostu "żenuą". Kto dał temu imbecylowi (postać Wesołowskiego) jakikolwiek stopień wojskowy, dopuścił do konspiracji, a co gorsza zrobił go Cichociemnym.
Przecież to logiczne, że babka chce wykorzystać sytuację, omotać sobie gacha wokół palca. Postać Michała jest wybitnie wkurzająca i najbardziej niedopracowana.
Popieram ale to również a wręcz przede wszystkim dzięki Wesołowskiemu, kto jemu dał dyplom to ja nie wiem ;/
Michał to największy idiota w tym serialu. Powinni go zabić już w 1 serii Albo niemcy powinni go złapać i wykastrować. Należało by sie mu .
Według mnie nie masz racji :) .Największymi idiotami w tym serialu są Niemcy. Nie są w stanie wyłapać kuliku cichociemniaków którzy nie przestrzegają podstawowych zasad konspiracji. Ci Niemcy są tak durni ze nie potrafią zabezpieczyć tajnego poligonu SS po którym nasi cichociemniacy chadza sobie swobodnie. Z resztą nasi bohaterowie wcale nie ustępują niemocom w debilizmem . Ida na akcje z dzieciakiem a będąć wewnątrz wrogiego tajnego poligonu wystawiają łby metr nad ziemie aby zrobić zdjęcie i jeszcze się przybliża dwa metry bo niby za daleko jak by te 2 metry wpłynęły na jakość zdeiecia.