PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88767
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

czy ktoś może wytłumaczyć jakim cudem ona dostała się do obozu Amerykanów? czy ona nie jest jakimś agentem?

użytkownik usunięty
_Anka07_

Wandzia agentem? Zgarnęli ją nasi i przerzucili tak samo jak chłopaków i Celinę, na prośbę Bronka.

ocenił(a) serial na 10

Przecież Bronek nie wiedział, że Wanda tam jest, we wcześniejszych scenach dawał jej wyraźnie do zrozumienia, że się z nią żegna.

użytkownik usunięty
natalia_kanciastoporta

Niemożliwe. Po pierwsze dlatego, że Bronek by bez swojej Pani nie wytrzymał nawet tygodnia, a już na pewno nie pojachałby sobie szczęśliwy do Anglii ze świadomością, że po akcji w teatrze Wandzia jest w niebezpieczeństwie. Po drugie, kto i dlaczego miałby się martwić o laskę jakiegoś żołnierza? Przecież Wanda była nikim. W sensie, że nikim ważnym, żeby ktoś ot tak zadecydował o jej przerzucie do Anglii. To musiało być na prośbę Bronka. Sceny pożegnania jakoś nie zauważyłam. Bronek namawiał ją, żeby zagrała w premierze, bo bez Anieli raczej by się nie odbyła, ale czy to było pożegnanie?

ocenił(a) serial na 8
_Anka07_

Amerykanie przerzucili ją jak Kuklińskiego, ale dziwne, że tak sami z siebie, bo Bronek wyglądał na zaskoczonego w obozie amerykańskim

użytkownik usunięty
Jaga117

Może spodziewał się jej już w Londynie i dlatego był zaskoczony.

ocenił(a) serial na 5
_Anka07_

wydawało mi się że mężczyźni którzy ją zatrzymali to UB-wcy którzy pracowali z Wasilewskim ( ci co chodzili za Jankiem )
Ogólnie ściągnięcie jej jest tak naciągane jak cały ostatni odcinek, byle by tylko zamknąć wszystkie wątki.
Ta seria zaczynała się powoli a potem nagle dostała rakietowego przyspieszenia, ogólnie cały serial to równia pochyła.

_Anka07_

Wanda jest agentem Tomkiem

ocenił(a) serial na 8
_Anka07_

A może ojciec pomógł jej się wydostać z kraju?

rena_fw

moim zdaniem Masz racje to robota jej ojca towarzysza "Zawiszy"

ocenił(a) serial na 6
_Anka07_

generalnie te ostanie odcinki są dziwne. nie sądzę, żeby jej ojciec coś zrobił w tej sprawie. po pierwsze musiałby wiedzieć co planują.

Leveler - mam podobne odczucia

ocenił(a) serial na 10
_Anka07_

Ludzie!!! Zamiast cieszyć się że Wanda i Bronek są razem to się zastanawiacie w jaki sposób dostała się do obozu Amerykanów. Ważne że są razem, no!!!

_Anka07_

To był taki myk scenarzystów-pewnie chcieli żeby widz się przestraszył, że Wandzię złapało UB i znowu będą sie nad nią znęcali w więzieniu, a tu jednak miła niespodzianka, wszystko się dobrze kończy i widz może spać spokojnie.

____agata____

też tak myślę, bo właśnie tak zareagowałam i moi rodzice też. więc pewnie o to właśnie chodziło :)