Hej, mam nadzieję, że ktoś wytłumaczy mi o co chodziło w ostatnim odcinku drugiej serii, jak ta kobieta, która była na pawiaku (chyba) z Wandą - ta która utykała na nogę, przyniosła Rainerowi zaproszenie na czyjś ślub.
I:
- na czyj ślub to było zaproszenie?
- czemu ona je przyniosła, wyszła z pawiaka, wypuścili ją czy jak?
- i o co dokładnie w tym wątku chodziło?
Z góry dzięki :))
Odpowiedź (UWAGA MEGA SPOILER)
Zaproszenie było na ślub Janka i Leny. Nina zdobyła zaufanie Wandy i uciekły razem z Pawiaka. Kobieta w jednej ze scen zobaczyła zaproszenie. Dostarczenie zaproszenia Rainerowi oznacza, że ukradła je Wandzie. Nina była agentką Rainera umieszczoną przez niego na Pawiaku, prawdopodobnie w celu obserwacji i infiltracji osadzonych.
Krótko zwięźle i na temat xD ale byłam zła jak sezon zakończył się akurat w TAKIM momencie! Już z niecierpliwością wyczekuje kolejnego odcinka - to już niedługo! ;)
To ze kulawa byla podstawiona mozna sie bylo latwo doyslec. Po nieudanej probie odbicia Wandy bardzo ja pozniej namawiala do ucieczki, dawano jej zajecia przy ktorych byla sam-na -sam w Wanda. A gdy oddzialowa kiedys przyszla do celi po kulawa na przesluchanie byla bardzo zdziwiona " Na przesluchanie??? Ja???" Tak ze byla juz wczesniej podejzana...