PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88767
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru
użytkownik usunięty
steepien

Nie Ty jeden..

Różdżka jako Wanda, to porażka, ale Ostaszewska też mi się nie podobała.

ocenił(a) serial na 8
steepien

Mi się wydaje, że Różdżka wprowadziła postaci sporo spokoju. Przy Ostaszewskiej ciągle się bałam, że coś sobie zrobi i miała taką jakby panikę w oczach...

Jednak obie mi nie pasują do tej roli...

kaisa88

a Różdżka zrobiła z tej postaci taką szaa myszkę, ofiarę losu ...

ocenił(a) serial na 10
kaisa88

Różdżka jest jak zdechły kot trochę :)
nie wiadac tych uczuć którymi darzy Bronka.. straszna lipa
a Ostaszewska była zupełnie inna.. żywsza po pierwsze :) ładniejsza.. i wgl bardziej mi pasowała do roli Wandy

ocenił(a) serial na 9
steepien

Ja również.

steepien

Maja Ostaszewska jest przede wszystkim delikatniejsza, dlatego bardziej pasuje do roli wrażliwej teatralnej aktorki. I choć lubię Magdalenę Różdżkę, to muszę przyznać, że jej poprzedniczka była lepsza, tzn. lepiej radziła sobie z rolą Wandy.

retsnoMeikooC

mam to samo odczucie, pomimo że po trzech seriach bez Ostaszewskiej powinienem się przyzwyczaić do Różdżki, jakoś nie mogę, a każdy wątek z jej postacią mnie mierzi. Sytuację tych scen ratują tylko pozostali aktorzy.

steepien

Nie lubiłam Ostaszewskiej, ale kiedy zobaczyłam Różdżkę to dowiedziałam się, że mylilam się:D Ja Ostaszewską kochałam. Różdżka to jedno wielkie nieporozumienie. I pewnie wojnę przeżyje tylko ona pomimo że spotyka ją tyle nieszczęśc:)

alien_2

wieszczysz śmierć wszystkim naszym bohaterom ? Adamczyka na pewno teraz wykończą, Konarskiej się pewnie znowu jakoś uda uciec, a reszta w uprising umrze ?

steepien

Jeszcze kilka sezonów i zostanie tylko Wandzia z mamusią:D

alien_2

hehe, myślę, że nie uśmiercą wszystkich ;p swoją drogą ciekawe ile serii pociągną.

ocenił(a) serial na 7
steepien

po pierwszym sezonie tak sie wkrecilam w ten serial a tu taka klapa:/ wogole ta Rózdzka mi nie pasuje:/ Ostaszewska idelanie pasowala do tej roli:/ nie wiem czy dam rade z nia dalej to ogladac.