Śmierć Janka jest identyczna co śmierć dowódcy Czesława granego przez Englerta.Mam jeszcze
pytanie oglądałem (niemal) wszystkie odcinki tej serii bo w niej statystowałem (nawet kilka razy
przemykam po ekranie) i czy nie było odcinka w której postać grana przez panią Wencel jest
aresztowana przez UB na ulicy byłem w tej scenie przechodzącym ???
Jeśli oglądałeś odcinki to przecież wiesz, że był taki (raczej zatrzymana, nie aresztowana). Napisałeś, żeby się pochwalić że statystowałeś? Mi też kilka razy się zdarzyło, choć nie w tym serialu.
(niemal) wszystkie odcinki.... statystowanie normalna rzecz.Polecam jak ktoś kiedyś nie statystował ;-) przygoda zawsze przygodą.
Resztę momentów z sobą widziałem.Czy ktoś wie który to odcinek ten z zatrzymaniem ?
Zatrzymania nie było, tylko krótka gadka w samochodzie Wasilewskiego. To chyba było w odcinku sprzed tygodnia.
w moim przypadku były to wtedy 4 dychy :-/ ale to zależy od stawki i chyba na jaką agencje trawisz.Ta gdzie ja byłem (teraz jestem już w kilku NIE CHWALĄC SIĘ BO WIELU TAK MOŻE) dowiedziałem się że jest dość pod względem forsy słaba ale jeśli się trafi na odpowiednich ludzi jest jakaś szansa na jakieś 100 złotych ;-)
dużo nie dużo, ale i tak spoko, to na pewno fajna przygoda. zawsze chciałam zagrać w jakimś serialu, albo filmie :)
tak za 1 dzień ... tylko tyle statystowałem...Miałem wtedy jeszcze szkołę więc nie chciałem też przesadzić ;-))) teraz będę się starał ile wlezie ;-)
Tak .... grochówka jakaś czy coś ;-D choć ponoć z tym rużnie bywa i lepiej mieć coś przy sobie.Bywa że ekipa filmowa traktuje statystów gdzieś i mogą na mrozie ich trzymać bez jedzenia cały dzień.Zależy naprawdę od ludzi ale ja tam statystując w CZASIE HONORU się świetnie bawiłem.Jak statystuje się w historycznej produkcji jest większa przygoda na pewno ;-D
Grochówka rzecz wojskowa pasuje do Czasu Honoru :D
A w czym jeszcze statystowałeś, jeśli można wiedzieć ?
W sporym słuchowisku radiowym w którym mordowałem,byłem mordowany,tłuczony batem i gwałcący zakonnice powiedziałem również jeszcze kilka słów w roli mnicha.Ale resztę nie wiem czy mogę zdradzić
Nie zgodziłabym się, że identyczna. Czesław (Englert) dostał w plecy, nie widząc strzelającego żołnierza. Janek dał sobie wpakować cały magazynek, idąc z powolna w kierunku Wasilewskiego...
Też prawda ale też dostał od rannego najbardziej czarnego bohatera serii (no może tylko ten rosjanin może się z nim równać).Tylko że Keller przeżył i zginął w szpitalu uduszony przez Halbego a Wasilewski został dobity.