PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88767
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

ale mam pytanie ... co sie stalo z Danka Hania i Ola?? bedzie cos jeszcze o nich??

ocenił(a) serial na 8
Viljar

nie kojarzę, kto to Danka, ale Oli i Hani już nie będzie

Viljar

Ja też za bardzo nie kojarzę, napisz może trochę szczegółowo o tych postaciach. :) Ja oglądałam wszystkie odcinki więc jak zajarzę to pomogę :P

stokrotka251

Danka to ta, która pracowała z Heleną w restauracji w serii 2.

janosik6

Coś mi świta ale mało, hehe stary już mam mózg a z resztą jest na wolnym bo teraz święta są :P

użytkownik usunięty
stokrotka251

danka zostala zastrzelona przez niemcow podczas niby tej lapanki co kupowali z mama wandy lizaka temu chlopcu

A no teraz to zajarzyłam :) dzięki mackiki

ocenił(a) serial na 8
stokrotka251

nie nie Danka zginela w powstaniu jest o tym mowa w piatej serii ola zginela w aushwitz nie wiadomo tylko co sie stalo z hania

ocenił(a) serial na 8
Viljar

SPOILER w książce jak Hania została złapana z aparatem została zastrzelona

SPOILER II Największy powrót to Otto w IV sezonie :)

ocenił(a) serial na 8
SnapeForever

a jest taka książka ?? mozesz cos wiecej o tym napisac??

ocenił(a) serial na 8
Viljar

Tak! Są wydane 2 części, w przyszłym roku będzie 3, ja mam na sprzedaż część drugą za 30 zł (normalnie kosztuje 49 zł), więc jak chcesz to pisz na PW

ocenił(a) serial na 10
SnapeForever

Dlaczego ją sprzedajesz? Ja właśnie wróciłam z księgarni z drugą częścią książki. Jakbym kupowała ją z zamiarem sprzedania po przeczytaniu to poszłabym do biblioteki i ją wypożyczyła.

ocenił(a) serial na 8
lma

Trochę kasy by się przydało

Viljar

A to ja nie wiem, już która to Danka, pogubiłam się :P

Viljar

Hanie po prosu przestali pokazywać, jak Michał z nią zerwał, a Danka została zastrzelona w czasie egzekucji po łapance ulicznej przez Niemców.

ocenił(a) serial na 10
Viljar

Hania zniknęła, jak się pojawiła Celina.
Ola się pojawia w III serii, na Pawiaku. Potem jedzie w transporcie do Auschwitz i nie jestem pewna, czy jej chłopcy nie odbijają.
Danka zginęła w powstaniu.