PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88839
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

...przynajmniej jak na razie

patrząc na oceny poszczególnych odcinków to by się potwierdzało.

ocenił(a) serial na 10
gigi

Jest to raczej subiektywna ocena, 15-20 nie może super oddać poziomu danych odcinków. Mi się podoba, ten serial ma jakiś sentyment, może to wynika z moich upodobań historycznych i zainteresowania II wojną światową.
Ale zgodzę się, wszystkie wydarzenia prowadzą do szczęśliwego końca( ujawnienia, że Tadeusz jest agentem niemieckim itd.)
Nie jest źle moja ocena:
1 sezon-9,3
2 sezon-9,8
3 sezon-9,3

anuska12

mi się wydaje że oni za wiele wątków w tym serialu chcą poruszyć, a już w 3 serii to w ogóle...
każdy z cichociemnych to osobna historia, każdy musi mieć wątek miłosny, do tego dochodzą niemcy, jest ss, jest abwera, jest rywalizacja między nimi,jest i agent tadeusz, komuniści, getto, opowieści o matce wandy, o pani doktor.... zapomniałem o czymś?
za dużo na raz, chcą o każdym coś powiedzieć w każdym z odcinków, więc ile poświęcą czasu na jeden wątek, parę minut, i jak skończę oglądać taki 40 minutowy odcinek to mam wrażenie że tam nic się nie wydarzyło

wg. mnie najlepsza był 3 seria - skupili się na napadzie na bank, i to ciągnęło akcję do przodu, a teraz jest takie misz-masz
mi się to coraz mniej podoba i jeżeli chcesz żebym ocenił każdy z sezonów to powiem tak
sezon 1. - 8
sezon 2. - 9
sezon 3. - max. 6 (ale trwa cały czas więc może się jeszcze wyciągnie ;)