PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88767
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

nie przepdam za nim al po prostu pasuje do takich serialów

lilly1992

A gdzie ty tu widzisz Damięckiego?Może chodziło ci o Wieczorkowskiego?

andzia_71_15

ona miała na myśli że pasowałby do tego serialu <pewnie ze względu na jego dobre role w "Przedwiośniu" i "Jutro idziemy do kina"> mi np pasowałby Marcin Bosak ze względu na to jak zagrał w "Tajemnicy Twierdzy szyfrów" i "Willi Szczęścia"- i nie dlatego,że jest przystojny i byłoby na kogo popatrzeć na ekranie,ale dlatego,że moim zdaniem sprawdza się w takich rolach :)

Peyton_5

nom o to mi chodziło dawno nie pisałam na tym forum :) jeszcze nie pasuje mi maja ostaszewska w roli dziewczyny zakościelnego różnica wieku od razu rzuca sie w oczy a w tamtych czasach to było raczej nie spotykane juz lepiej byłoby gdyby ostaszewska zagrała zakonnice a cieślak jego dziewczyne, czy jak wnioskuje po zobaczeniu zwiastunu żonę.

ocenił(a) serial na 8
Peyton_5

A i Bosak również zagościł w serialu

lilly1992

odświeżam temat. Jak widzicie minęło 5 lat a po Damięckim ani śladu. Mnie osobiście on też pasuje do filmów wojennych, dziwne że jeszcze nie miał okazji zagrać w "czas honoru".

ocenił(a) serial na 8
Xylon

Był za to Grzegorz Damięcki, zdaniem niektórych jedna z najlepiej wykreowanych postaci w serialu ;)
Stary Damięcki też się zresztą pojawił, chyba w drugim odcinku [nie precyzujecie o którego chodzi, a jednak kilku ich jest]

ocenił(a) serial na 10
przemek6085

O tak, G. Damiecki byl swietny w 5 serii, brakuje takiej postaci w obecnej odcinkach...

ocenił(a) serial na 10
jim76

w obecnych odcinkach...