gdy maria żegna się z ottem, zagrana rewelacyjnie, aż się wzruszyłam
ludzie wstrzymajcie się, dajcie pozostałym obejrzeć spokojnie dzisiejszy odcinek.
No i po co takie pierdoły pisac w tematach? Naj to.. naj tamto...wez na luz kobieto..
spokojnie, bardzo rzadko komentuje na filmwebie, po prostu uważam, że Pani Katarzyna zagrała bardzo przekonująco, czego nie można powiedzieć o innych aktorach grających w tym serialu, pomijając moją ogromną sympatię dla niego.
Poważnie? Z całego serialu tylko pani Gniewkowska grała wdg. ciebie przekonująco?
Chociaż oczywiście jest świetna, ale parę innych ról też by się znalazło ;-)
raczej powinnam napisać niektórzy aktorzy, ale już nieważne- koniec tematu. wystarczy spojrzeć na moją ocenę to chyba widać, że bardzo lubię i cenię ten serial.
Nie, no spoko, oczywiście masz rację. Niektórzy w istocie nie powalają ;-)
Natomiast mnie osobiście bardziej wzruszyły sceny Marii z synami, a konkretnie z Władkiem. Każdej matce ciężko byłoby patrzeć, jak jej dzieci miotają się niczym zwierzęta w klatce i pani Gniewkowska bardzo dobrze to pokazała.
Dokładnie. Otto zawsze był na łamach tego serialu mój ziom bo to ten sam aktor co pokłada głos bezimiennemu w grze GOTHIC. gracze zrozumieją ;) i ogólnie jedyny dobry niemiec w całym serialu tak btw A ta scena tyle mnie ujęłą co i zaskoczyła xd