Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 89215
7,4 9 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

gdy maria żegna się z ottem, zagrana rewelacyjnie, aż się wzruszyłam

ocenił(a) serial na 9
jutsynan

ludzie wstrzymajcie się, dajcie pozostałym obejrzeć spokojnie dzisiejszy odcinek.

ocenił(a) serial na 6
lukasz_rutkowskii

Nie przejmuj sie.Nie poplaczesz sie.Chyba ,ze tylko z miernoty tego sezonu.

ocenił(a) serial na 6
jutsynan

No i po co takie pierdoły pisac w tematach? Naj to.. naj tamto...wez na luz kobieto..

ocenił(a) serial na 10
soglif3

spokojnie, bardzo rzadko komentuje na filmwebie, po prostu uważam, że Pani Katarzyna zagrała bardzo przekonująco, czego nie można powiedzieć o innych aktorach grających w tym serialu, pomijając moją ogromną sympatię dla niego.

jutsynan

Poważnie? Z całego serialu tylko pani Gniewkowska grała wdg. ciebie przekonująco?
Chociaż oczywiście jest świetna, ale parę innych ról też by się znalazło ;-)

ocenił(a) serial na 10
Arya_2

raczej powinnam napisać niektórzy aktorzy, ale już nieważne- koniec tematu. wystarczy spojrzeć na moją ocenę to chyba widać, że bardzo lubię i cenię ten serial.

jutsynan

Nie, no spoko, oczywiście masz rację. Niektórzy w istocie nie powalają ;-)

Natomiast mnie osobiście bardziej wzruszyły sceny Marii z synami, a konkretnie z Władkiem. Każdej matce ciężko byłoby patrzeć, jak jej dzieci miotają się niczym zwierzęta w klatce i pani Gniewkowska bardzo dobrze to pokazała.

ocenił(a) serial na 9
jutsynan

Mój człowiek, a co Ci się dokladnie podobalo w tej scenie?

ocenił(a) serial na 8
jutsynan

Dokładnie. Otto zawsze był na łamach tego serialu mój ziom bo to ten sam aktor co pokłada głos bezimiennemu w grze GOTHIC. gracze zrozumieją ;) i ogólnie jedyny dobry niemiec w całym serialu tak btw A ta scena tyle mnie ujęłą co i zaskoczyła xd

ocenił(a) serial na 9
mordarg

Zaskoczyła?

jocisko

Mi najbardziej podobało się jak Bronek z rządzą mordu w oczach powiedział że będzie walczył do końca bez żadnych zasad.