w nowej serii 3 malaszynski, olbrychski od 19.09.2010 zaczynamy
ciekawe co z sajkowskimi w gettcie i czy wykryja ze kulawa kolezanka wandy jest szpiclem gestapo...
czy lena i yyy nie pamietam wezma slub?
a co bedzie z bohaterem granym przez wieczorkowskiego, czy kogos usmierca ??????
Siema kiedy będą kolejne odcinki z 3 serii ????
odcinek 1 już dorwałem :D ale kiedy będą kolejne bo pierwszy ma być 19 września 2010 a o kolejnych nic nie piszą jna filmweb ;]
czy lena i yyy nie pamietam wezma slub?
....Janek...nie, na razie nie ...i bardzo dobrze ...
podobno uśmiercą wielu Niemców na koniec ...także Halbego
no i dobrze że uśmiercą więcej Niemców bo jak na razie to nic tylko romans był ;] pierwsze 2 sezony zdeczka nudnawe były ;]
może w trzecim się serial rozkręci
Janek miał brać slub ale Niemcy mu przeszkodzą i zwiną wszyskich chłopaków.
Lena wróci do getta więc ze ślubu raczej nici bo do tego się obrazi za to, że Janek nie powiedział jej o kłopotach jej rodziców.
Tego Dedka uśmiercą (Jędrula z Rodziny...) ale nie wiem jaką postać będzie grał. Myślę, że Tadeusza też bo okaże się, że współpracuje z Niemcami ale nie wiadomo... Bronka pobiją Sowieci, Rudą Rappke jak Władek nie będzie chciał mówić. Janek z Tadeuszem będą odbijać chłopaków. Trochę się będzie działo.
Do tego Wanda będzie w ciąży. Niewiadomo czy z Bronkiem czy z tym obrzydliwym Niemcem który ją zgwałcił na Pawiaku:/
Nieprawdopodbne. Ktoś wyłożył kasę na trzecią serię tego żałosnego i nudnego serialu opowiadającego o 4 dzielnych bohaterów wojennych (w tych rolach oczywiście największe pedzie polskiego aktorstwa). Mam nadzieję, że niska oglądalność kolejnego sezonu zakończy żywot tego gniota.
śmiejesz się z Hannah Montana a oglądasz taki gniot jak Czas Honoru. pffff wielka znawczyni... Ty już lepiej wracaj oglądać Klan.
Oj Gangster... A Ty podniecasz się współżyciem z Miley i co? Szkoda mi czasu na rozmowy z Tobą "wielki znawco". Cześć.
Pierwszy odcinek 3 serii jest po prostu świetny, nie pasuje mi w nim tylko Małaszyński w roli Tadeusza.
No i to zakończenie... nienawidzę tych wszystkich seriali za to, że na kolejne części trzeba czekać cały tydzień ;)
Przynajmniej tak szybko się nie kiepszczą i nie nudzą jak tasiemce emitowane co dzień.
Apetyt przynajmniej rośnie ;-)
Dzisiejszy odcinek był chyba jednym z najlepszych! Nareszcie trochę akcji (zauważyliście, że jak już niema czego wcisnąć, żeby odcinek trwał określony czas, to zapychają scenami z całowaniem?), podobała mi się ta strzelanina przy wyjeździe z Warszawy, o akcji na ślubie nie wspomnę. Mam nadzieję, że będzie tego więcej.