Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 89209
7,4 9 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

trzy pierwsze serie rewelacyjne a dalej to już żenada-- naciągana 8 :)

użytkownik usunięty
Sielislaw

Nie da się ukryć, że już po 3-4 serii zaczęło się dziać coś dziwnego. Chociaż skoro połowa sezonów serialu jest wg Ciebie żenadą, to całościowa ocena trochę dziwi ;)

ocenił(a) serial na 8

pierwsze serie bardzo podobały mi się a szczególnie ten konspiracyjny klimat, poświęcenie i patriotyzm bohaterów -
oceniałem już wtedy na 10 i dodałem do ulubionych jednak nastąpiła nieoczekiwana zmiana :) może przesadziłem mówiąc "żenada" bo obejrzałem całość i wścieknięty trochę jestem na scenarzystów---- świetna muzyka, przepiękna...

Sielislaw

Zgadzam się.Dobrze że przynajmniej jest oddane to wszystko tak jak było czyli 6 seria po wojnie i ukazana prawdziwa twarz kacapów.

Właśnie obejrzałem 1 odcinek 7 serii 'Godzina W'.Wieje nudą nieźle,nic się nie dzieje,mocno naciągany odcinek.Pierwsze 3-4 serie kozackie,reszta słabizna no ale tak to jest jak się kręci tyle serii.

Sielislaw

Zgadzam się. Naprawdę szkoda, że po 3 serii poziom tak spadł.

ocenił(a) serial na 6
Sielislaw

Według mnie sezon 1 i 2 bardzo dobry, 3 dobry, 4 bardzo dobry , 5 sezon jest rewelacyjny i zdecydowanie najlepszy, na nim powinni skończyć, bo 6 sezon według mnie jest bardzo słaby. Ten o powstaniu zapowiada się jednak ciekawie :)