Nareszcie odcinek który cały czas trzymał w napięciu, szkoda tylko że za mała Rainera było.
Ja nie polecam tego sposobu. Zawsze korzystałem z serialelove. Raz chciałem obejrzeć wcześniej, czyli w niedzielę i zapłaciłem 5 dla TVP. Dostałem kod, ale film nie działał. Co ciekawe wszystkie poprzednie odcinki mogłem odpalić. Oprócz najnowszego, przedpremierowego. Kod wpisałem poprawnie. Klawisz Play nie reagował.
Wolę poczekać zawsze na serialelove do poniedziałku.
Wystarczy w wyszukiwarkę wpisać Czas honoru odcinek X (w tym przypadku 62) online.
No tak wiem, nie jestem taka głupia.
Tylko zawsze jak tak wpisywałam przed premierą to wyskakiwały mi wszystkie oprócz tego właśnie, którego szukałam.
Setny raz klejam tego linka chyba, no ale trudno :p
http://serialelove.pl/czas-honoru/czas-honoru-sezon-5-odcinek-10-odcinek-62/
Znam ten link, ale odcinków przed premierą w TVP2 nigdy tam nie było. Może jak wchodziłam to zawsze miałam pecha ;/. Nie mam pojęcia.
To musiałaś mieć wybitnego pecha, bo odcinki przedpremierowe zawsze tam były i są nadal. Pojawiają się w poniedziałki wczesnym popołudniem.
miałam to samo, właściwie każdą scenę oglądałam z zapartym tchem, szczególnie przeprawę przez pole minowe.
Podoba mi się, że wykorzystali motyw z książki "Rozmowy z katem", mam nadzieję że wykorzystają to w jakiś fajny sposób. Co do Bronka i Krawca- sądziłam że już im się udało. Bohaterowie zostają powoli sami. Odcinek dobry bo było mało Wandzi:)
Znam stronkę na torrentach, gdzie ktoś wrzuca odcinek nowy, zawsze po niedzielnej premierze odcinka poprzedniego. 62 drugi odcinek, naprawdę b. dobry :)