PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88767
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

[SPOILER]
ten sezon pobija wszelkie normy głupoty ;p bardzo logiczne jest, koleś oficer UB mieszka sobie z Leną i zamiast wyeliminować konkurenta tzn. Janka to ten pokazuje mu zdjęcie że ona żyje i go jeszcze wypuszcza. A mógł go skatować i byłoby po problemie ;p

steepien

Dzięki niemu dotrze do większej liczby osób bo Janek będzie chciał ja znaleźć na wszelkie sposoby

steepien

Tak trudno się domyśleć że wypuszczając go i obserwując dzień i noc prędzej czy później złapie większą grupę? =/ Zresztą dzięki temu już dotarł do tego który wyskoczył z okna.

ocenił(a) serial na 9
steepien

Janek będzie próbował znaleźć Leną, a w tym celu odwiedzi wszytskich swoich ''znajomych'', których chce dorwać UB. Jakby skatował, to by już do niczego nie dotarł, wystarczy pomyśleć steepien :/

steepien

no ja to biorę na logikę, ale jedyne co mi przychodzi do głowy że fabuła jest nielogiczna. 1) wolałbym pozbyć się konkurenta mojej laski, niż hodować sobie takiego pasożyta (przecież i jedno może znaleźć w końcu drugie przypadkiem na środku ulicy i drugie może dowiedzieć się gdzie jest). Bo rozumiem że Leny naprawdę nie było przy zakopaniu archiwum AK, a był to jedynie spreparowany fotomontaż.

steepien

Może jemu wcale nie zależy na Lenie, tylko wykorzystuje ją do swych niecnych planów.

janosik6

możliwe, ale jak dla mnie wątpliwe, w ostatniej scenie była taka sugestia że "brałby ją" :P

użytkownik usunięty
steepien

Jedno nie wyklucza drugiego :]

oj to jest szuja z niego niezła w takim razie;p heheh