PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88767
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Musze przyznać, że jak dla mnie najlepszy odcinek z 6 serii. Ostatnia scena miażdży. Ruda chyba
zrozumiała jak skończy.
scena z Michałem i Celiną b.dobra.

Kathia_3

Mnie zmiażdżyła scena z Michałem i Leną. Kto wpadł na tak durny pomysł? Zepsuli mi serial...

Kathia_3

Najlepsza scena w całej serii, bezapelacyjnie.

ocenił(a) serial na 10
Kathia_3

Końcówka strasznie smutna.

ocenił(a) serial na 9
Kathia_3

Końcówka kapitalna (świetna muzyka). Poza tym bardzo fajny wątek Leny i Michała. Już się nie mogę doczekać 7 serii i powrotu do powstania warszawskiego.

ocenił(a) serial na 8
Kathia_3

Czy ta muzyka,która leci w końcówce odcinka została stworzona do serialu,czy może jest to jakiś istniejący utwór?

irwin1981

Z tego co pamiętam (możliwe że pamięć zawodzi i się mylę) to ta muzyczka leciała także w scenie rozstrzelania Sajkowskich.

ocenił(a) serial na 9
Kathia_3

Bardzo podobny motyw, ale utwór nie ten sam.

ocenił(a) serial na 10
Kathia_3

Też miałam wrażenie, że to ta sama melodia. Ale chyba ta z odcinka 72 była też w odcinku 66, jak Lena jest na cmentarzu, hmm?

lma

Znacie tytuł tej melodii?

ocenił(a) serial na 8
Kathia_3

mnie ciekawi kto jest ojcem Katji? Zawisza? :):):)

ocenił(a) serial na 10
klekipetra

Rainer...

Kathia_3

To była jedna z najlepszych scen, uwielbiam Gorczycę. Co prawda nie wyobrażam sobie CH bez Rudej, mam cichą nadzieję, że ją oszczędzą, ale podoba mi się fakt, że scenarzyści przestali się bać zaskakiwać w ten sposób widzów.

mammoth03

Na stronie GW jest kilka zdjęć z późniejszych odcinków i wygląda na to, że wątek Rudej zapowiada się na mocny. Chyba jednak zobaczymy stalinowski proces. Choć nie wątpię, że w finale Władek i tak ją odbije ;-/
A Karolina Gorczyca rzeczywiście z tych kilku minut na ekranie wyciska, co się da. Ale sprawia wrażenie, że gra w zupełnie innym serialu, niż błaznujący Bohosiewicz i Adamczyk.

Arya_2

No ja generalnie od początku uważam, że to jedna z najlepszych postaci i to w głównej mierze dzięki Karolinie. A masz może link do tej strony ze zdjęciami:)?

mammoth03

Nie pozwala mi załączyć linka. Spróbuj zgooglować: Gazeta Wyborcza Czas Honoru w 3D Wystawa w Fotoplastikonie ZDJĘCIA

Tylko się nie wystrasz pierwszej foty.

Arya_2

dzięki :)

ocenił(a) serial na 5
mammoth03

A cóż to było za zaskoczenie? Zaskoczenie będzie wtedy, gdy Ruda zginie, a na to się nie zanosi. Kolejny raz ją odbiją (chyba już trzeci). Faktycznie, któż by się spodziewał...

zuzanna_90

Chodzi mi o takie rzeczy jak zabicie Janka (mimo, że to był pomysł Pawlickiego, to jednak się zdecydowali). Ale masz rację, prawdopodobnie ją uratują

ocenił(a) serial na 9
mammoth03

podpisze sie pod wszystkim co pisaliscie, ostatnia scena wg mnie jest jedna z najlepszych scen jakie widzialam ostatnie kilka tygodni. podgłośniona muzyka, przerazenie Rudej.. zajebiste.

ad Michala i Leny... raczej pomysł mi się podoba, bo celina nie wie czego chce, mam wrazenie zepomimo calej wojny jest rozpieszczona .. ale jestem ciekawa co wykombinuja ad Leny i 'szpicla "