Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 89209
7,4 9 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

odcinek 79 - pytanie

użytkownik usunięty

takie pytanie: skąd się Fisher wziął w Warszawie? W 52 odcinku Rainer jeździł do Berlina w jego
sprawie (złoto), Romek go topił w rzece po przejęciu złota a tu cisza, gość jest dalej gubernatorem lekka
niekonsekwencja w wykonaniu twórców, albo coś mi umknęło.

użytkownik usunięty

Faktycznie sprawa ze złotem została nierozstrzygnięta i chyba już ją zamkneli, a szkoda.

użytkownik usunięty

tak ewidentnie Fisherowi się w sposób nielogiczny upiekło ;) - a mogli pociągnąć ten wątek równolegle, bo Rainer nie dostał rozkazu aresztowania Fishera, a o transporcie złota nikt nie wiedział więc Fisher mógł wrócić na stanowisko. A tu wygląda na totalny brak ciągłości wątku.

użytkownik usunięty

Romek po bójce wrzucił Fischera do wody.Potem facet wypłynął z tej wody i pewnie ktoś mu pomógł.Mnie zastanawia czy to złoto nie było wykorzystane do wykupienia Leny.

użytkownik usunięty

Tak, ale bardziej chodzi o to, że w stosunku do Fischera nie wyciągnięto żadnych konsekwencji, a przecież w tej sprawie Rainer jeździł do Berlina i wyglądało na to, że poważnie zainteresowali się sprawą (prowadzili sami śledztwo przecież).
Co do Leny to może faktycznie masz rację.

użytkownik usunięty

Ja spodziewałem się że go zdegradują a on dalej podejmuje najważniejsze decyzje.Poza tym poza kombinowaniem ze złotem dziwne że nie poniósł konsekwencji że dał się zaskoczyć AKowcom.