PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88770
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Może mi ktoś wyjasnić, co oni namieszali z tymi odcinkami.

Mam odcinek s07e01 - tytuł "Godzina W", i mam odcinek s01e02 - tytuł "Godzina W - 2 część" , oba
filmy są identyczne

ocenił(a) serial na 9
jajcek69

A gdzie to znalazłeś?

użytkownik usunięty
Azzurro

Nie mogę wkleić linka, ale na kinomanie pogmatwali, wrzucili dwa te same odcinki jako 1 i 3.

jajcek69

Godzina W to drugi odcinek tej serii ale ponieważ ten odcinek miał swoją premierę 1 sierpnia z okazji 70 rocznicy wybuchu powstania to ktoś uznał że jest to pierwszy odcinek tej serii ale tak naprawdę jest to drugi odcinek to pierwszy miał tytuł "Jeszcze nie dziś".

ocenił(a) serial na 10
hubertmeyer

hahaha, no dokładnie. Nasza kochana tvp uznała, że wypuści "promo", ale nawet nie zrobili sobie trudu, żeby to promo było odcinkiem specjalnym lub zerowym (jak to w zagranicznych produkcjach typu Lost czy TWD) i dali jako promo drugi odcinek serialu, w efekcie czego widzowie mogą poczuć się nieco "wywaleni w kosmos" przy oglądaniu drugiego odcinka...

Bartes123_2

Czyli na akcję trzeba czekać do 3 odcinka.

Arg

Ściągnęłam odcinek 2 i jest taki sam jak 1.Dziś w TV będzie odcinek 2,tydzień temu był 1.To co,2 te same odcinki puszczają,bo już się pogubiłam?
Odcinek z sierpnia to odcinek 2,a skąd wziąć 1?

avosette

http://vod.pl/seriale/czas-honoru-powstanie-jeszcze-nie-dzis/mezr2

Arg

Mi chodziło o jakąś wersję do ściągnięcia,nie lubię oglądać online.
Już znalazłam tak czy siak pierwszy odcinek na ipli,a widzę,że do ściągnięcia to 1 wszy i 2gi odcinek to to samo..Nie mogę się doczekać kiedy wyjdzie ostatni sezon na dvd.

avosette

Poszukaj przez filestube kropka to i ściągnij sobie z bitshare albo uploaded przez hostuje kropka net