PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88839
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

ciekawe dlaczego nie dokończyli wątku boksera którego Halbe zadźgał nożem. Przecież do tego klubu informacja powinna dotrzeć. Krzysztof mógłby coś skojarzyć.

ocenił(a) serial na 10
dlugouchy

Pewno jeszcze się wyjaśni :)

dlugouchy

A ja myślę,że to Tadeusz(a nie Halbe)zadźgał nożem tego boksera :P

ocenił(a) serial na 10
rebellious91

No pewno, że Tadeusz . Halbe nie robi takich akcji .. O_O

ocenił(a) serial na 7
niepokorna_ja.

że tez nikt sie nie skleił jeszcze ze Tadzio to kret. normalnie niektóre zagrania to mnie głupota powalają, jak np "naciągane" dowody przeciwko ojcowi Bronka.. nie wspominając już o wspomnianej akcji z bokserem... dochodze do wniosku ze podziemie to banda idiotów XD

MastaBlasta

scenarzysta 3 serii to się nie wysilił i tyle...

ocenił(a) serial na 10
gigi

zgadzam się z poprzednikami tyle było już akcji, żeby wyszło kim Tadeusz jest naprawdę, ale wiecie to mogło tak być naprawdę, że Niemcy robili nas jak chcieli mając taki wywiad i dlatego to oni wojne wygrali, a nie my. Przykre ale prawdziwe.

ocenił(a) serial na 7
paulina5469_filmweb

no ale Polskie podziemie z tego co wiem było jednym z najlepiej zorganizowanych wiec tyle wpadek zwlaszcza jednej grupy to mnie dziwi ;p ale jak na polskie warunki to serial przejdzie. PITBULL i tak najlepszy;D

ocenił(a) serial na 8
paulina5469_filmweb

Niemcy wygrali wojnę? Dobrze wiedzieć.

ocenił(a) serial na 9
milenta

łatwo dzisiaj mówić, że to czy owo jest naciągane.
Trzeba jednak przyjąć realia tamtych czasów.
To nie był czas internetu gdzie wiadomości rozchodzą się błyskawicznie.
NIe było chyba łatwo sprawdzać, potwierdzać informacje...

rebellious91

oczywiście ze Tadzik :)

ocenił(a) serial na 4
dlugouchy

nie zapominajcie, że w tym czasie trwła wojna, wobec czego ludzie umierali na potęgę, i nikogo to specjalnie juz nie dziwiło ;) Inoformacja o śmierci boksera z pewnością dotarłaby do klubu, niemniej nikomu nie przyszłoby do głowy wiązać ją z wywiadem niemieckim.
A że serial jest naciągany, zgadza się. Ostetcznie wygląda to tak, jakby całe podziemie składało się z 4 osób - całkiem przeciętnych oficerów, którzy dziwnym trafem dla Gestpo i Abwhery są na tyle ważni, że odbijają ich sobie nawzajem.