PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88767
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Który sezon waszym zdaniem był najlepszy? Według mnie trzeci, był pełen akcji, napięcia, ciekawy wątek z komunistami no i spektakularne, widowiskowe zakończenie jakiego nie powstydziłby się chyba żaden amerykański reżyser.

użytkownik usunięty
MateuszS2010

Pierwszy -najbardziej emocjonujący ,magiczny mający w sobie to nieuchwytne coś za co pokochałam ten serial.

ocenił(a) serial na 8
MateuszS2010

Dokładnie, trzeci sezon był naprawdę spektakularny, rasowa sensacyjna produkcja tak więc mój głos na trzecią serię.

ocenił(a) serial na 10
MateuszS2010

Według mnie każdy sezon jest genialny :)

MateuszS2010

Drugi lub trzeci.

użytkownik usunięty
MateuszS2010

PIERWSZY! Pierwszy sezon był najlepszy. Ciekawy, wciagający i prawdopodobny.
Każdy następny sezon był coraz bardziej naciągany.
A co do trzeciego - największym plusem była postać szpicla Tadeusza. No, ale to zakończenie czyli strzelanina w restauracji Eden zaskakująca i ...śmieszna. Szkoda, że jeszcze ci 4 superbohaterowie własnoręcznie Hitlera nie zabili. To mi przypominało jakiś tandetny i mało realistyczny, amerykański film sensacyjny

Trzeci wymiata wszystkie inne, co niby złego jest w tym zakończeniu? Ja je mogę oglądać kilkanaście razy na dzień. A najnudniejszy to chyba sezon 2, jakoś najmniej zapadł mi w pamięć.

janosik6

Aha, no i sezon 5 robi się coraz ciekawszy, ale to było do przewidzenia.

ocenił(a) serial na 9

Ja traktuje ten serial jako wciągającą opowieść sensacyjną, a nie jako serial historyczny. Świetnie się go ogląda i zawsze będę jego fanem.

ocenił(a) serial na 9
MateuszS2010

Podzielam Twoje zdanie. Zdecydowanie trzeci sezon był czymś co powodowało szybsze bicie serca. Dla mnie osobiście w obecnym sezonie czegoś jednak brakuje.
Jak narazie mamy za sobą 6 odcinków, ale muszę przyznać, że po każdym z nich czuję lekki niedosyt. Jest kilka soczystych wątków ale brakuje mi walki z nazistami ;)

ocenił(a) serial na 8
bartosz18

Właśnie Bartosz, cholera, brakuje spektakularnych akcji w nowym sezonie, czasy nie sprzyjają cichociemnym do masowej rozwałki, w końcu do Polaka, nawet komunisty głupio strzelać. Mimo wszystko liczę, że scenarzyści zdają sobie sprawę, co najlepiej w "Czasie honoru" się sprzedaje. Niech popatrzą na zestawienie filmwebu i najlepiej oceniony odcinek serialu. Idźcie tą drogą, chcemy krwi, brawury i akcji!

ocenił(a) serial na 8
MateuszS2010

Trzeci, ale ogólnie każdy się fajnie ogląda :D