PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88767
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

zakończenie

ocenił(a) serial na 10

Rainer uciekł. Woźniak Wanda jej matka aresztowani. Guzik postrzelony z ruda wladkiem i
bronkiem uciekają. Zakończenie inne niż w streszczeniu SE to cieszy

adaamos10

Zakończenie mało satysfakcjonujące. Pewnie czeka nas kolejny sezon. Mam tylko nadzieję, że ten następny sezon będzie już ostatnim, bo serial zaczyna już zjadać własny ogon :( ( no wielka szkoda Celiny. Bardzo lubiłem tę postać )

ocenił(a) serial na 8
jaskier18

Będzie kolejny sezon, ale o Powstaniu Warszawskim. Powojenne losy bohaterów zostały przez twórców definitywnie zamknięte choć nigdy nie mów nigdy - w końcu scenarzyści zostawili dla postaci otwartą furtkę i nie odważyli uśmiercić żadnego z trójki Cichociemnych.

ocenił(a) serial na 5
adaamos10

Czy ty masz jakiś ubytek w mózgu dziecko? Po co zakładasz takie tematy z masą spojlerów z przedpremierowego odcinka? Naprawdę postawiłeś sobie za cel w życiu zepsuć innym przyjemność z oglądania? To nie pierwszy taki temat i nie rozumiem, czemu admin nic z tobą nie robi. Takie konta powinny być od razu usuwane.

ocenił(a) serial na 10
zuzanna_90

Czy ja cie obrazam ? Trochę kultury. Jak nie chcesz psuć sobie przyjemności oglądania to nie zagladaj na strony gdzie SA podane informacje. Trochę logiki bo z myśleniem u ciebie kiepsko

ocenił(a) serial na 5
adaamos10

Jesteś żałosny. Któryś raz z rzędu wstawiasz taki temat i NIE OZNACZASZ go jako spojler. Jesteś jednym z niewielu złośliwych użytkowników, którzy NIE OZNACZAJĄ tematu jako spojler. Więc pytam, po co to robisz? Zwykła złośliwość, czy jednak ubytek w mózgu? Zwłaszcza, że parę dni temu zwracałam ci już na to uwagę, a ty robisz to nadal.

ocenił(a) serial na 5
adaamos10

Ah i wchodzę na forum, żeby poczytać opinie użytkowników o odcinku premierowym, a nie PRZEDpremierowym. Więc się nie ośmieszaj pisząc, że SĄ tu podawane spojlery, bo robisz to głównie ty. Inni potrafią oznaczyć, że to, co piszą to spojler.

ocenił(a) serial na 10
zuzanna_90

sama sobie przeczysz. skoro chcesz czytać o odcinku premierowym to czemu robisz to przed ?

ocenił(a) serial na 5
adaamos10

Odcinku premierowym, czyli takim który leciał już w telewizji. Odcinek, który nie leciał jeszcze w telewizji, to odcinek PRZEDpremierowy. O takim ani ja, ani zapewne wiekszość użytkowników czytać nie chce. Nie wiem, w którym momencie sobie przeczę. Wytłumaczę ci raz jeszcze, bo widzę, że to właśnie u ciebie z myśleniem kiepsko. W niedziele leci w tv odcinek x (premierowy). Po emisji odcinka x możesz wejść na forum i podzielić się swoimi wrażeniami o tym odcinku. Wtedy nie musisz oznaczać jako spojler. Natomiast zaraz po tym, gdy w tv został wyświetlony odcinek x, w internecie pojawia się odcinek x+1 (przedpremierowy). Jeśli chcesz się podzielić swoją opinią o tym odcinku, to wtedy musisz oznaczyć jako spojler, bo jest to odcinek przedpremierowy. No, ale o jakim dzieleniu się swoją opinią ja piszę. Twój komentarz to nic innego jak złośliwy spojler, bo nie zawiera żadnej twojej opinii odnośnie odcinka, a jedynie suche fakty, mające na celu zepsuć innym oglądanie. I jeszcze jak się bronisz! Kończę z tobą dyskusję, niepotrzebnie to ciągnę i utrzymuję twój temat na górze.

ocenił(a) serial na 10
zuzanna_90

po przeczytaniu pierwszego zdania dalsze czytanie nie ma sensu. zastanów się choćby 100 razy przed napisaniem zdania czy ono jest logiczne, prawdziwe itp itd

ocenił(a) serial na 5
adaamos10

Taaaa? To sprawdź sobie, czy pod TVP2 nie ma słowa "premiera". Jest to odcinek premierowy w chwili, w której jest wyświetlany w telewizji. Teraz rozumiesz? Pewnie tak, ale dalej będziesz spojlerować, bo jesteś zwykłym trollem.

ocenił(a) serial na 5
adaamos10

Zresztą twoje czepianie się jest arcyzabawne, bo jak bym tego nie napisała i tak spojlerujesz o odcinku, który NIE BYŁ jeszcze wyświetlany w telewizji, bo jesteś złośliwym trollem. Twój kolejny temat jest tego potwierdzeniem.

zuzanna_90

Zuza szkoda nerów na trolla. Przekonałem się już podczas poprzedniego sezonu, że lepiej na filmweb'a nie wchodzić w trakcie trwania serii.
Chociaż mnie najbardziej zdenerwował artykuł na WirtualnejPolsce 2 dni przed emisją ostatniego odcinka V serii pt:"Dramatyczna końcówka Czasu Honoru. Śmierć Janka"...
Spoilery są wszędzie.

zuzanna_90

Gdybyś nie chciała znać zakończenia sezonu, nie wychodziłabyś na ten post, który jest wyraźnie oznaczony jak SPOILER. Tak więc możesz mieć pretensje wyłocznie do siebie.

ocenił(a) serial na 5
kamil24031990

Naprawdę uważasz, że zwracam uwagę osobie, która oznaczyła post jako spojler? Ten wątek jest oznaczony jako spojler tylko i wyłącznie dlatego, że wczoraj zgłosiłam go administratorowi i to administrator oznaczył, go jako spojler, bo NIE BYŁ oznaczony jako spojler. Myślisz, że po co ta cała dyskusja?

zuzanna_90

OK, nie wiedziałem.

ocenił(a) serial na 6
adaamos10

Jak zakładasz temat masz tam opcję do zaznaczenia, że "temat może zawierać spoilery".
Ktoś może nie oglądał żadnego odcinka i chce sobie poczytać opinie na temat serialu, czy w ogóle warto się zabierać za niego.
Na pierwszy ogień idzie twój temat z wielkim jak C H U J spoilerem więc ogarnij się "Andrzej" i zanim coś napiszesz przeczytaj FAQ i zasady korzystania z serwisu (które zresztą zaakceptowałeś zakładając tu swoje konto).

Więc nie obrażaj tu osób zdenerwowanych Twoją wypowiedzią, bo nie ma się czego dziwić...
Zamiast tego ładnie przeproś i zachowaj się na poziomie.

Post w kolejce do usunięcia, ale zapewne jeszcze nie jedna osoba zepsuje sobie zabawę z obejrzenia ostatniego odcinka.

ocenił(a) serial na 10
adaamos10

adaamos10 mam dla ciebie fragment z filmu Monty Python i Święty Graal "Ty pustogłowy pomywaczu świńskich koryt. Pierdzę mniej więcej w twoim kierunku. Twoja matka była chomiczką, a ojciec śmierdział owocem dzikiego bzu."