PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99238}
8,1 644  oceny
8,1 10 1 644
Czasy, w których przyszło nam żyć
powrót do forum serialu Czasy, w których przyszło nam żyć

Jeśli ktoś uwielbia tego typu seriale to w niedziele 12.04.2009 na antenie TVP1 będzie 1-odcinek uwaga o 5:40 rano, 2-gi odcinek na następny dzień 13.04.2009 o godz. 6:00. Pozdrawiam

pawelek1810

Należę nie tyle do wielbicielek seriali BBC,co do miłośniczek talentu Cilliana Murphyego występującego w tym filmie.Cóż,cieszę się,że powtarzają :"Czasy...",tylko dlaczego o świcie?! Kto da radę go obejrzeć?
Ja na szczęście tym razem już nie muszę zrywać się po 5 rano,gdyż nagrałam cały serial podczas poprzedniej emisji (nawiasem mówiąc też o nieprzyzwoicie wczesnych godzinach).Dzięki jednak za wiadomość!

Filutka

Masz szczęście że nagrałaś Sobie ten serial. Ja nagram sobie go tym razem. Nawiasem mówiąc na tvn style 16.04.2009 o godz. 22:00 będzie leciała Tess of the D'Urbervilles jakbyś była zainteresowana. Pozdrawiam

pawelek1810

Dziękuję za kolejne info.Obejrzę,bo lubię filmy kostiumowe. TVN Style często zresztą emituje produkcje w tych klimatach.
Co zaś tyczy się "The Way..." to dobrze,że powtarzają go w dość niedługim czasie i to bez reklam.Tylko nagrywać! Zamów więc sobie koguta celem wczesnej pobudki.I trzymaj się!

Filutka

Niestety za późno dowiedziałam się, że będzie w TV – a szkoda :( Z miłą chęcią zobaczyłabym m.in. D. Suchet’a.
Widzę, że TV (i mam tu na myśli szczególnie 1,2;)) bardzo często serwuje nam ciekawe godziny...