4,6 5,0 tys. ocen
4,6 10 1 5014
3,0 2 krytyków
Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście
powrót do forum serialu Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście

Pytanie jak wyżej. Nie mogę zrozumieć dlaczego taki w miarę inteligentny i podejmujący w ciekawy
sposób kwestię relacji damsko męskich jest tak nisko oceniany.

ocenił(a) serial na 10
Wostock

Też tego nie mogłem zrozumieć. Serial jest rewelacyjny, mam na DVD wszystkie odcinki, widziałem go już dobre kilka razy i ciągle bawi :)

Wostock

przyszły baby i zminusowały

ocenił(a) serial na 6
Wostock

Bo kiedy go oglądaliśmy przypuszczalnie znakomita większość z nas nie miała internetu i możliwości oceniania na Filmwebie. Dzisiaj jest już trochę inna optyka i te sceny, które kiedyś bawiły dziś już byłyby mocno pod cenzurą i dyskusyjne. W każdym odcinku widzę takie niezręczności. Serial pokazuje płeć piękną jednak dość w złym świetle, są to albo prostytutki albo babki pracujące rozgolaszone w myjni, a jak się zdarzy ktoś wartościowy i mądry, to mężatka, która próbuje zgwałcić Gustka albo ciągle podbijany motyw najważniejszej miłości Gustawa, czyli Marty, która to zdrajczyni odeszła do innego gościa. Także kobiety pokazane są tutaj jednoznacznie i jest to trochę słabe. Ale serial mnie śmieszy i lubię go mimo tego. Bohater grany przez Cezarego Pazurę jest uroczy, ale jego historia tragikomiczna. Momentami nie wiedziałam, czy śmiać się, czy płakać.