Pytanie jak wyżej. Nie mogę zrozumieć dlaczego taki w miarę inteligentny i podejmujący w ciekawy
sposób kwestię relacji damsko męskich jest tak nisko oceniany.
Też tego nie mogłem zrozumieć. Serial jest rewelacyjny, mam na DVD wszystkie odcinki, widziałem go już dobre kilka razy i ciągle bawi :)
Bo kiedy go oglądaliśmy przypuszczalnie znakomita większość z nas nie miała internetu i możliwości oceniania na Filmwebie. Dzisiaj jest już trochę inna optyka i te sceny, które kiedyś bawiły dziś już byłyby mocno pod cenzurą i dyskusyjne. W każdym odcinku widzę takie niezręczności. Serial pokazuje płeć piękną jednak dość w złym świetle, są to albo prostytutki albo babki pracujące rozgolaszone w myjni, a jak się zdarzy ktoś wartościowy i mądry, to mężatka, która próbuje zgwałcić Gustka albo ciągle podbijany motyw najważniejszej miłości Gustawa, czyli Marty, która to zdrajczyni odeszła do innego gościa. Także kobiety pokazane są tutaj jednoznacznie i jest to trochę słabe. Ale serial mnie śmieszy i lubię go mimo tego. Bohater grany przez Cezarego Pazurę jest uroczy, ale jego historia tragikomiczna. Momentami nie wiedziałam, czy śmiać się, czy płakać.