Wybaczcie, że pytam i nie chce mi się szukać ale gdzie mogę znaleźć 15 odcinek 1 sezonu i 14
odcinek 2 sezonu na stronie, która nie jest płatna po polsku?
Z góry dziękuję...
Chyba nie ma... Nie wiem... Ja dopiero 3 sezon będę zaczynać... Niebawem... Doszłam do Sancho... I to chyba Piti - żartowniś z gumą n twarzy z El Barco...
No raczej... Już zaczęłam 3 sezon i nie wiem co bym zrobiła bez tych odcinków, gdybym np. oglądała po 13 z sezonu...
Uśmiałam się na tekstach Satura ostatnio (na pogrzebie), twoja ulubiona postać??
Tak Satrur kreował się w tym serialu na postać o charakterze mocno błaznowatym, super mu to wychodziło ;)
Ja nawet po hiszpańsku mogę oglądać i tak zrobiłam wszystkie 4 sezony po hiszpańsku i po polsku oglądałam :)
Ja niestety nie umiem dobrze hiszpańskiego, dopiero się uczę, więc niestety po hiszpańsku oglądanie odpada...
Aaaa.... Czyli da się zrozumieć bez tego??? Chociaż wtedy przepadłyby niektóre naprawdę fajne dialogi...
No ale zawsze sobie potem coś przypomnisz... Tego się tak łatwo nie zapomina :))
Ja najczęściej jak mogę to oglądam coś z napisami... No ale lektor też jest przydatny (jest pewność do tłumaczenia). Ostatnio dostałam od miłego człowieka napisy do 8 odcinka El Barco, no ale jakoś wytrzymam z obejrzeniem..
Ja tylko lektor mogę policzyć na palcach 1 ręki ile filmów oglądałam z napisami :P zawsze czekam na lektora :)
Ja mogę oba, ale właśnie nie lubię oglądać filmów nieanimowanych z dubbingiem... Wolę tak jakoś słyszeć oryginalne głosy aktorów...
U mnie brat najczęściej ogląda... Ja tylko czasem, ale też rzadko... Znudził mi się..
No ja oglądałam w wielkim tygodniu Czerwonego Orła a było sprzątanie, pieczenie ciast itd jak to przed świętami hehe no mama była lekko na mnie wkurzona :)
Ja też oglądałam, ale akurat ja chodziłam do kuchni na każde wezwanie, zresztą wysprzątałam zanim włączyłam komputer oraz cały czas robiłam świąteczne dekoracje więc nie było ze mną tak źle :))
No teraz na te święta to nawet kompa nie miałam bo można powiedzieć mały remoncik był przed świętami, ale że ja uzależniona i dla chcącego nic trudnego to i tak weszłam chociaż na chwilę :P
A tak jak opisałam wyżej to robiłam przed Wielkanocnymi.....
A tego to już ja nie pamiętam co robiłam wtedy... Ale Orła jeszcze nie oglądałam... Internat mi się spodobał od wakacji więc nie wiem...
Ja nie pamiętam.,.. Ale chyba od grudnia... Chociaż... Możliwe, że listopad...
To nie długo.....ale Orzeł jest po prostu genialny jako serial i film jest zajebisty, nawet go dziś chyba oglądnę :)
Do mnie kilka ludzi przychodzi i mnie już wkurzyli... Mają wszystko w dupie... Ja obejrzę z nimi Oczy Julii...