PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506885}

Czerwony orzeł

Águila roja
2009 - 2016
8,0 2,5 tys. ocen
8,0 10 1 2477
Czerwony orzeł
powrót do forum serialu Czerwony orzeł

01x15 i 02x14

ocenił(a) serial na 7

Wybaczcie, że pytam i nie chce mi się szukać ale gdzie mogę znaleźć 15 odcinek 1 sezonu i 14
odcinek 2 sezonu na stronie, która nie jest płatna po polsku?
Z góry dziękuję...

Ellen Page

Ja jak nie mogłam jakieś oglądnąć to szukałam na YT ale potem ściągałam wszystkie z chomiczka :)

ocenił(a) serial na 7
stokrotka251

To chyba faktycznie ściągnę z cho-mika sobie... To zresztą tylko 2 odcinki... Dużo pieniędzy mi nie zabierze...

Ellen Page

No, ja całe 4 sezony ściągałam z chomiczka :) ale czego nie robi się dla Orła :)
A kasy nie powinno ci dużo zabrać

ocenił(a) serial na 7
stokrotka251

No właśnie :)) Zresztą to tylko 3 odcinki.. Chociaż jeszcze postaram się gdzieś poszukać, ale pewnie zrobię jak mówisz :)) Zresztą znalazłam odcinek, który waży mniej niż 200 mg także nawet nie będę się bawić w szukanie :))

Ellen Page

No jak znalazłaś to lepiej :) trzeba sobie jakoś radzić :)

ocenił(a) serial na 7
stokrotka251

Już obejrzałam nawet 01x15.... Nadrobię ten sezon tylko do końca, odcinki z drugiego i zaczynam trzeci.... Najlepszy serial hiszpański jaki widziałam... A ty jakie jeszcze oprócz tego serialu hiszpańskie widziałaś??

Ellen Page

No ja oglądałam po 7 odc dziennie :)
W sumie to tylko AR z resztą dużo seriali nie oglądam, czasu nie mam za dużo, jak coś to więcej filmy oglądnę i częściej ale też nie w tv tylko na kompie :)
A ty jakie widziałaś ? :)

ocenił(a) serial na 7
stokrotka251

Ja oglądam na kompie, z tv praktycznie nie korzystam... Tylko czasem...
Ja oglądałam Internat, Statek oraz Gran Hotel... Wszystkie przypadły mi do gustu... Właściwie to dzięki Internatowi pokochałam hiszpańskie seriale... Jeśli miałabym je przedstawić w rankingu:
1. Orzeł
2. Internat
3. Gran Hotel
4. Statek

Chociaż niektóre z nich są nierealne to i tak je lubię.... Polecam...

Ellen Page

A to może skusze się na nie :)
Ja tez tv to tylko jak jestem u kogoś i ten ktoś ma włączony telewizor :)

ocenił(a) serial na 7
stokrotka251

Znaczy ja tv to czasem w domu, ale rzadko... Zazwyczaj jak brat ogląda...
Są wspaniałe, ale Internat ma aż 7 sezonów, Statek - 3 sezon zaczyna się i Gran Hotel zaczyna 2 sezon... Jak skończę AR to dopiero wtedy zabiorę się za zaległe odcinki z El Barco i Gran Hotelu.... Poza tym zainteresowały mnie seriale Królowa miecza oraz Luna, el misterio de calenda i zamierzam je w przyszłości obejrzeć...

No a poza tym w Internacie gra aktor grający złotnika i brata tego co porwał komisarza... Ale dopiero w 7 sezonie się pojawią...

ocenił(a) serial na 7
stokrotka251

O i nawet Irene gra Alicję, tego akurat się nie spodziewałam.... Trochę niepodobna do siebie XD

Ellen Page

A dzięki za takie info :)

ocenił(a) serial na 7
stokrotka251

Widziałam też w obsadzie aktorów, któszy grali w Internacie Pedro i Camillo ale Camillo na pewno nie było (zostały mi 14 i 18 odcinek 2 sezonu i zaczynam 3), bo jego to bym raczej spostrzegła...

Ellen Page

Teraz to szybciej się zmobilizuję do ściągnięcie tych seriali, a skąd ściągałaś albo gdzie oglądałaś??

ocenił(a) serial na 7
stokrotka251

Oglądałam na kinomaniaku.... Jakby, któregoś odcinka nie było to chyba powinien być na ii tv. info.... Tych odcinków jest dość dużo i trwają 1,5h...

ocenił(a) serial na 7
Ellen Page

El Barco tu oglądałam nowsze odcinki, a Gran Hotel i Internat na kinomaniaku...

Ellen Page

Aha, dzięki :)

ocenił(a) serial na 7
stokrotka251

Nie ma za co... Mi trochę szkoda ściągać, jedynie mogę parę odcinków, ale nie całe sezony więc dlatego oglądam najczęściej tam... Niestety jak oglądałam Internat w tv (raz mnie brat zawołał) strasznie się ciągnął....

Ellen Page

Ja zaś wolę ściągnąć bo często oglądam późno odc i nie chce n=mi się czekać aż się naładują....

ocenił(a) serial na 7
stokrotka251

To też zależne od internetu... Ja mam 2mb i mi się dość szybko ładuje... A właśnie, jak masz internat i klikasz w filmik to przechodzi ci na stronę, na której znajduje się ten link i tam też możesz ściągnąć... Za darmo...

Ellen Page

Będę miała ferie planuję się opierniczać (mam nadzieję, że mi to wyjdzie) to będę się zajmować tym :)

ocenił(a) serial na 7
stokrotka251

Ja też jak będę miała ferie to się zajmę serialami zaległymi...,

Ellen Page

No to najlepszy czas, choć mi już robotę proponowali, i chyba się skuszę :)

ocenił(a) serial na 7
stokrotka251

Zależy ile płatna... I jak męcząca...

Ellen Page

wcześnie wstawać to na pewno :) a znając mnie to i późno będę chodzić spać :)

ocenił(a) serial na 7
stokrotka251

Ja tak zawsze robię :)) Czasami jak idę do szkoły to idę o 12, a teraz najczęściej to o 1, a raz mi się zdarzyło o 2:30...

Ellen Page

A zawsze dobre pare groszy niż nic :)

ocenił(a) serial na 7
stokrotka251

No w sumie...

Ellen Page

:) :)

Ellen Page

O tak, a potem na lekcjach człowiek zasypia :) Ja miałam teraz taki czas no z 2 miesiące się to ciągło spałam max do 5h a czasem tylko 3h z resztą różnie ale teraz może cos odeśpię :)

ocenił(a) serial na 7
stokrotka251

O ile nie trzeba wysilać mózgu to nie jest aż tak źle...

Ellen Page

Raz miałam spr, ciężko było święcie byłam przekonana że pała będzie jak nic bo w ogóle nie byłam skupiona na nim pisałam można powiedzieć głupoty a tu 3+ wyszła z tego i chyba zawsze będę musiała tak robić :)

ocenił(a) serial na 7
stokrotka251

To zależy jaki przedmiot.. Niektóre da się na logikę zrobić, a inne bez uczenia... nie uda się... A czasami jest tyle materiału, że żeby zdać na 3 to trzeba się wysilić nieźle z uczeniem....

Ellen Page

Ja bardzoooo często korzystam z "pomoc naukowych"....no to był polak spe z lektury.....głównie wypracowanie z interpretacją tekstu, a babka nie da pozytywnej nawet jak zrobi się wszystko dobrze, a interpretacje zawali :)

ocenił(a) serial na 7
stokrotka251

U nas dość dobrze tłumaczy interpretacje i nie ma z tym problemu.... Chociaż czasami przegada całą lekcję.... O rzeczach niezwiązanych... Z lektury to po prostu trzeba przeczytać...

Ellen Page

No czytała w 1 kl teraz są za grube....a mnie one nudzą wole inne ksiązki które mnie interesują :)

stokrotka251

czytałam*

ocenił(a) serial na 7
stokrotka251

No to zależy jakie... Też te wolę ale co zrobić... Chociaż streszczenie trzeba...

Ellen Page

No streszczenie to podstawa :)

ocenił(a) serial na 7
stokrotka251

Dokładnie... Zastanawia mnie czemu nie dostałam powiadomień...

Ellen Page

Mi dziś też filmweb w pewnym momencie nie pokazywał powiadomień

ocenił(a) serial na 7
stokrotka251

No a mi wczoraj też privóv...

Ellen Page

A świruje ten filmweb i tyle :)

Ellen Page

Teraz mam neta zwolnionego, nawet w jeden dzień niby miałam, a nie chciało mi wczytać żadnej strony....

ocenił(a) serial na 7
stokrotka251

Ja mam teraz takiego dobrego, nawet ma zmienne IP, a kiedyś właśnie miałam taki, że strasznie powoli wszystko szło... Chociaż ja mam też słaby komputer... Ma jakieś 7 lat o ile się nie mylę...

Ellen Page

Ja mam kompa dopiero rok a wcześniej to miałam co miał 10 lat :), ale i tak gdzieś w maju miałam takiego neta że szkoda gadać codziennie trzeba było go resetować, a jak dzwoniło się do nich to mówili, że wszystko jest dobrze i jak burza była i nie był wyłączony i walnęło w niego i byli naprawić to wtedy się polepszył :)

ocenił(a) serial na 7
stokrotka251

To ja też miałam podobne problemy ( to był najtańszy internet), w ogóle to on tak jakoś ciągle się zacinał, co chwila nie działał...

Ellen Page

Teraz już mam dobrze nie narzekam, chyba że prądu nie ma to wtedy wściekła jestem.....

ocenił(a) serial na 7
stokrotka251

U mnie akurat bardzo rzadko nie ma prądu... Raz tylko u mnie nie było prądu, a sąsiedzi mieli ale było lato, lecz strach, że coś się zepsuło... Jednak w elektrowni na chwilę odłączyli...

Oglądasz jeszcze Orła czy skończyłaś odcinki, które wyszły??

Ellen Page

Ja dziś nie miałam 3h.....

Wszystkie 4 sezony oglądałam, a są jakieś nowe to zaraz się za nie biorę ??