Wybaczcie, że pytam i nie chce mi się szukać ale gdzie mogę znaleźć 15 odcinek 1 sezonu i 14
odcinek 2 sezonu na stronie, która nie jest płatna po polsku?
Z góry dziękuję...
To chyba faktycznie ściągnę z cho-mika sobie... To zresztą tylko 2 odcinki... Dużo pieniędzy mi nie zabierze...
No, ja całe 4 sezony ściągałam z chomiczka :) ale czego nie robi się dla Orła :)
A kasy nie powinno ci dużo zabrać
No właśnie :)) Zresztą to tylko 3 odcinki.. Chociaż jeszcze postaram się gdzieś poszukać, ale pewnie zrobię jak mówisz :)) Zresztą znalazłam odcinek, który waży mniej niż 200 mg także nawet nie będę się bawić w szukanie :))
Już obejrzałam nawet 01x15.... Nadrobię ten sezon tylko do końca, odcinki z drugiego i zaczynam trzeci.... Najlepszy serial hiszpański jaki widziałam... A ty jakie jeszcze oprócz tego serialu hiszpańskie widziałaś??
No ja oglądałam po 7 odc dziennie :)
W sumie to tylko AR z resztą dużo seriali nie oglądam, czasu nie mam za dużo, jak coś to więcej filmy oglądnę i częściej ale też nie w tv tylko na kompie :)
A ty jakie widziałaś ? :)
Ja oglądam na kompie, z tv praktycznie nie korzystam... Tylko czasem...
Ja oglądałam Internat, Statek oraz Gran Hotel... Wszystkie przypadły mi do gustu... Właściwie to dzięki Internatowi pokochałam hiszpańskie seriale... Jeśli miałabym je przedstawić w rankingu:
1. Orzeł
2. Internat
3. Gran Hotel
4. Statek
Chociaż niektóre z nich są nierealne to i tak je lubię.... Polecam...
A to może skusze się na nie :)
Ja tez tv to tylko jak jestem u kogoś i ten ktoś ma włączony telewizor :)
Znaczy ja tv to czasem w domu, ale rzadko... Zazwyczaj jak brat ogląda...
Są wspaniałe, ale Internat ma aż 7 sezonów, Statek - 3 sezon zaczyna się i Gran Hotel zaczyna 2 sezon... Jak skończę AR to dopiero wtedy zabiorę się za zaległe odcinki z El Barco i Gran Hotelu.... Poza tym zainteresowały mnie seriale Królowa miecza oraz Luna, el misterio de calenda i zamierzam je w przyszłości obejrzeć...
No a poza tym w Internacie gra aktor grający złotnika i brata tego co porwał komisarza... Ale dopiero w 7 sezonie się pojawią...
O i nawet Irene gra Alicję, tego akurat się nie spodziewałam.... Trochę niepodobna do siebie XD
Widziałam też w obsadzie aktorów, któszy grali w Internacie Pedro i Camillo ale Camillo na pewno nie było (zostały mi 14 i 18 odcinek 2 sezonu i zaczynam 3), bo jego to bym raczej spostrzegła...
Teraz to szybciej się zmobilizuję do ściągnięcie tych seriali, a skąd ściągałaś albo gdzie oglądałaś??
Oglądałam na kinomaniaku.... Jakby, któregoś odcinka nie było to chyba powinien być na ii tv. info.... Tych odcinków jest dość dużo i trwają 1,5h...
El Barco tu oglądałam nowsze odcinki, a Gran Hotel i Internat na kinomaniaku...
Nie ma za co... Mi trochę szkoda ściągać, jedynie mogę parę odcinków, ale nie całe sezony więc dlatego oglądam najczęściej tam... Niestety jak oglądałam Internat w tv (raz mnie brat zawołał) strasznie się ciągnął....
To też zależne od internetu... Ja mam 2mb i mi się dość szybko ładuje... A właśnie, jak masz internat i klikasz w filmik to przechodzi ci na stronę, na której znajduje się ten link i tam też możesz ściągnąć... Za darmo...
Będę miała ferie planuję się opierniczać (mam nadzieję, że mi to wyjdzie) to będę się zajmować tym :)
Ja tak zawsze robię :)) Czasami jak idę do szkoły to idę o 12, a teraz najczęściej to o 1, a raz mi się zdarzyło o 2:30...
O tak, a potem na lekcjach człowiek zasypia :) Ja miałam teraz taki czas no z 2 miesiące się to ciągło spałam max do 5h a czasem tylko 3h z resztą różnie ale teraz może cos odeśpię :)
Raz miałam spr, ciężko było święcie byłam przekonana że pała będzie jak nic bo w ogóle nie byłam skupiona na nim pisałam można powiedzieć głupoty a tu 3+ wyszła z tego i chyba zawsze będę musiała tak robić :)
To zależy jaki przedmiot.. Niektóre da się na logikę zrobić, a inne bez uczenia... nie uda się... A czasami jest tyle materiału, że żeby zdać na 3 to trzeba się wysilić nieźle z uczeniem....
Ja bardzoooo często korzystam z "pomoc naukowych"....no to był polak spe z lektury.....głównie wypracowanie z interpretacją tekstu, a babka nie da pozytywnej nawet jak zrobi się wszystko dobrze, a interpretacje zawali :)
U nas dość dobrze tłumaczy interpretacje i nie ma z tym problemu.... Chociaż czasami przegada całą lekcję.... O rzeczach niezwiązanych... Z lektury to po prostu trzeba przeczytać...
No to zależy jakie... Też te wolę ale co zrobić... Chociaż streszczenie trzeba...
Teraz mam neta zwolnionego, nawet w jeden dzień niby miałam, a nie chciało mi wczytać żadnej strony....
Ja mam teraz takiego dobrego, nawet ma zmienne IP, a kiedyś właśnie miałam taki, że strasznie powoli wszystko szło... Chociaż ja mam też słaby komputer... Ma jakieś 7 lat o ile się nie mylę...
Ja mam kompa dopiero rok a wcześniej to miałam co miał 10 lat :), ale i tak gdzieś w maju miałam takiego neta że szkoda gadać codziennie trzeba było go resetować, a jak dzwoniło się do nich to mówili, że wszystko jest dobrze i jak burza była i nie był wyłączony i walnęło w niego i byli naprawić to wtedy się polepszył :)
To ja też miałam podobne problemy ( to był najtańszy internet), w ogóle to on tak jakoś ciągle się zacinał, co chwila nie działał...
U mnie akurat bardzo rzadko nie ma prądu... Raz tylko u mnie nie było prądu, a sąsiedzi mieli ale było lato, lecz strach, że coś się zepsuło... Jednak w elektrowni na chwilę odłączyli...
Oglądasz jeszcze Orła czy skończyłaś odcinki, które wyszły??