Wybaczcie, że pytam i nie chce mi się szukać ale gdzie mogę znaleźć 15 odcinek 1 sezonu i 14
odcinek 2 sezonu na stronie, która nie jest płatna po polsku?
Z góry dziękuję...
Muszę sobie obejrzeć film Czerwonego Orła... Po 4 sezonie czy w trakcie oglądania można?? To oddzielna historia czy nawiązanie??
Ja proponuję po 3 sezonie nie chcę ci pisac spoilera ale nie pamiętam dokładnie bo w 4 sezonie jest powiązanie tego co było w filmie :)
Nie już, praaaaawie zdrowa ;)
Ale jutro do budy muszę iść bo jedną sprawę trzeba wyjaśnić ;) (przymus tak to w domu bym została ten jeden dzień)
Hmmm... Trochę szkoda... Orła bym pooglądała, ale tak jakoś mi się nie chce znowu.... Tak to jest jak się przerwie... :))
Obejrzałam jeden... Ja akurat nie oglądam powtórnie seriali, chyba, że urywki dla przypomnienia czy najlepsze fragmenty... Zajmuję się innymi serialami...
Doszłam do wniosku, że ten książe Francji (co był u Lucrecii) to tchórz (podczas napaści..).
Fakt, kto się cieszy z czego, i czy potrafi, jaki charakter :)
No ale co wygaduje Saturno to chyba każdy puści okrzyk śmiechu :)
No właśnie nie widzę akcji z obrazem... Niby go zdobyli i zaginął po nim słuch... A malarz powiedział, że tego tak nie zostawi.... Będzie coś jeszcze?
Ja też tajemniczy, do czasu, jak posiadasz mnie, to z każdą warstwą tracę tą tajemniczość....
Statek ?
El Barco - też hiszpański serial...
A ja mówiłam o Tobie :)) Chociaż niektórzy mówią, że ja też jestem tajemnicza... A w jaki sposób Cię można posiadać?? :O
El Barco :) wiem :)
A wiem ze o mnie, a w jaki sposób, hehehhe, łatwo, choć drogo :), żart :)
A widziałeś już 3 sezon?? Znaczy się te 8 odcinków??
Mnie już chcieli dziś nawet najmować... Ale jako tłumacza....
A drogo to trudno... Na pieniądze się pracuje (zazwyczaj), a to nie jest łatwe....
Jeszcze nie widziałem ponoć jest, a go nie widać ;)
Fakt, ja czasem muszę nosić patyk by się odpędzać, niestety tylko seniorki za mną szaleją :(
Znaczy no ja na kinomaniaku widziałam z napisami... Nie powstrzymałam się... Bardzo mnie zaciekawiły.... Zresztą niezapomniane wrażenia...
XD Patyk?? Mogę użyczyć siekierę ;pp
To muszę pilnie to zobaczyć ;)
patyk, nie chcę krzywdy robić ;)
a Ty od razu siekiera ! sssssssss............
8 odcinek daje dość duże wrażenia... Nawet bardzo.... I jakby co to tam będzie tam dużo ciekawych rzeczy... Ustawiłam sobie nawet na tapetę pewien moment...
Patykiem też można..,. Jeśli się chce... Zresztą bez patyka też... Chociażby słowami można zrobić komuś krzywdę ;pp
Kurdę jak warto to zobaczę :)
Fakt, słowami najgorzej, każdy ma uczucia i prawem jest to uszanować ;)
Zależy od widza..... Mnie zadowolił 8 odcinek... Ale więcej nie będę zdradzać...
:)) No właśnie... Dlatego nie należy niczego mówić... Lecz czasem jest to uciążliwe, bo ktoś robi sobie nadzieję, a my się z tym męczymy i jeśli w końcu spróbuje... To zranimy go jeszcze bardziej...
Zobaczymy, ściągam dzisiaj :)
Dokładnie, lepiej być wobec innych szczery, ale z powagą :)
Jakby co to na kinomaniaku i ii tv jest... Z kinomaniaka też można ściągać... Tylko też zależy czy to putl,ocker czy video.slasher...
No tak... A zresztą ludzka psychika przyjmuje lepiej taką wiadomość, gdy....uczucie osłabnie... A osoba np. zwiąże się z kimś innym...
Dam sobie radę, na IPLA TV nie ma AR...co za absurd !
bardzo ładnie napisane, ale do tego trzeba czasu, nic na siłę, trzeba się na sobie poznać, wady, zalety, okazać zaufanie, no i sympatia też jest ważna, sprawianie krzywdy prowadzi do zakończenia znajomości.
Nie znam... Co to za strona??
Z doświadczenia wiem, że trzeba się zmierzyć z tym, bo tak to nie ma sensu... A jeśli się to zrobi to istnieje opcja jeszcze większej katastrofy - większego zakochania...
http://www.ipla.tv/
Oj wiem coś o tym, zauroczenie, a potem zawód bo ta osoba robi za plecami z ciebie frajera....
Akurat na tym to ja się nie znam... A na tej str chyba trzeba płacić... Ja mam tv cyfrowy polsat, zresztą i tak rzadko oglądam, tylko na kompie coś najczęściej robię...
Ja tylko okazyjnie coś szperałem, ale Ipla jest darmowa - internetowo ;)
ja to samo mam N - ale oglądam tylko te ulubione filmy ;), na kompie siedzę więcej czasu, grasz w jakieś gry ?
Ja korzystam tylko z kinomaniaka i ii tv....
Ostatnio nie do końca... Grałam w 2 części Assasin Creed's i Holmesa ale tak jakoś zajęły mnie seriale i muszę sobie jeszcze zagrać w trójkę Assasina... Ale w Assasiny grałam dzięki bratu... W sumie to są odrobinę podobne do Orła...