Wybaczcie, że pytam i nie chce mi się szukać ale gdzie mogę znaleźć 15 odcinek 1 sezonu i 14
odcinek 2 sezonu na stronie, która nie jest płatna po polsku?
Z góry dziękuję...
W sumie to brat grywa częściej, oprócz Holmesa... To akurat moja gra... Czytałam kiedyś te książki i bardzo polubiłam...
Dziękuję ty też :))
Holmes świetne książki film i gra, polecam też Call Of Cthulhu Mroczne Zakątki Świata - to prawie ta sama strefa klimatu :)
Brat grał w Call of Duty, ale nie wiem w które... Pewnie w większość.... On to w ogóle w gra we wszystko co wyjdzie i go zainteresuje...
Ja tak samo, Call Of Duty, czy Battlefield ;)
Wszystkie serie świetne, poleć mu Syndicate :)
a filmy jakie lubisz ?
Dobra, zapewne się skusi :PP
No to filmy akcji, trillery, krwawe, chociaż horrory też... Oraz filmy, które można rozpatrywać w różny sposób... Np. Wyspa Tajemnic... Takie, gdzie jest zostawiony kawałek zagadki dla widza...
Miejmy nadzieję :)
No ja filmy z akcją :) horrory nie bardzo, nurtuje mnie brak fabuły i strony moralności ludzkiej :)
Romanse i komedie nie baaardzo mi odpowiadają :)
Wyspę tajemnic oglądałem fajne :)
Polecam ci Silent Hill, też jest taki motyw :)
Zależy jakie horrory... Bo np. Sierociniec bardzo mi przypadł do gustu... A Silent Hill widziałam... Szczerze mówiąc motyw tego filmu był ciekawy ale reżyser chyba źle zabrał materiały i nie przekazał tego co chciał skupiając się na innych elementach...
Ja uwielbiam serię Resident Evil, polecam koniecznie !
to horror, ale ma coś takiego jakie inne horrory nie mają, coś co straszy, a jednak zastanawia i motywuje do dalszego oglądania poczynań bohaterów, sama walka, efekty specjalne i fabuła to 10/10 w jednej tabletce :)
Czyli podobnie do mnie.... Ja w ten weekend to w ogóle... Muszę nadrobić zaległości itp...
Heh, mi się czasem nie chce, albo po prostu nie mam ochoty a już jak mnie najdzie to często nie mam czasu...