PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506885}

Czerwony orzeł

Águila roja
2009 - 2016
8,0 2,5 tys. ocen
8,0 10 1 2479
Czerwony orzeł
powrót do forum serialu Czerwony orzeł

Aguila Roja

ocenił(a) serial na 10

Kocham to . Ej bo Gonzalo prześpi się z inną jakąś blondynką , co o tym sądzicie . Ale obejrzała wiele stron na ten temat i wiem że też ożeni się prawdopodobnie z Margeritą tylko będą jakieś komplikacje ale jak dowiem się więcej napewno was o tym poimformuje . ;)

ocenił(a) serial na 8
Czerwona_truskawka21

Tutaj dużo osób czyta te tematy więc po co zadajesz pytanie czy uratują Alonsa i Gabi?Ja sobie nie życzę spoilerów,gdy zostały tylko 2 odcinki do końca...

ocenił(a) serial na 9
mandaryn111

Zresztą odpowiedź jest jasna dla tych co widzieli zwiastun...

Czerwona96Orlica

Gdzie są zwiastuny do odcinków i do 5 sezonu??

ocenił(a) serial na 10
wiesiak

Do 5 sezonu jest w tym temacie. ( Najpierw szukamy późnej pytamy hehe ;) )

http://www.filmweb.pl/serial/Czerwony+orze%C5%82-2009-506885/discussion/Trailer+ %28d%C5%82u%C5%BCsza+wersja%29+5+sezonu+Aguila+Roja.+Dyskusje%2C+przypuszeczenia +itd.,1860746

użytkownik usunięty
lexus123

To prawda, nawet ja go podawałem, i ty kilkakrotnie, trzeba dobrze szukać ;)

http://www.filmweb.pl/serial/Czerwony+orze%C5%82-2009-506885...

Zapamiętaj Wiesiak :)

lexus123

Co to za głupia blondyna z Gonzalo ahhh... nie jestem z tego zadowolona, ale przynajmniej Margarita pocałuje Gonzalo!!! -_-

użytkownik usunięty
wiesiak

Zobaczysz, jeszcze losy się odmienią, i nie jedną scenkę miłosną zobaczysz :)

wiesiak

Mam nadzieje, że to będą scenki Margarity i Gonzala. A nie Gonzala i innych panienek :D I czekam aż w końcu Lucrecia przyzna miłość do Komisarza :) Mam nadzieję, że w 5 sezonie będzie więcej scenek z Saturem chociaż w tym sezonie nie było tak mało :D Bo Satur to jest gość :p

użytkownik usunięty
wiesiak

O tak, Margaritę i Gonzalo dzieli cienka linia pomiędzy uczuciem i złem.
Gonzalo zostaje wodzony za nos, ale nie jest głupi i wie kogo kocha, w końcu to pokaże, zobaczysz :)
Margarita w końcu dozna miłości od strony jedynego, i tak naprawdę jeszcze nie wiemy jak długo będzie o niego walczyć w milczeniu.
A Satur' a w sezonie 5 - nie zabraknie :)

ocenił(a) serial na 9

chyba że zginie zaraz na początku. W migawkach był rozpaczający gonzalo. Chodzi mi o to że był w tej samej sali w której kilka scen wcześniej coś Saturna zaatakowało.

użytkownik usunięty
Czerwona96Orlica

Zobaczymy to w 5 sezonie, zapowiada się ciekawie :)

ocenił(a) serial na 9

Zobaczcie 2:20 min tego zwiastunu. Tam jest rozpaczający gonzalo nad Saturnem. Coś poważnego mu się stanie.

Czerwona96Orlica

No mam nadzieje, ze Saturowi sie nic nie stanie :D Miejmy nadzieje i czekajmy :D

użytkownik usunięty
wiesiak

Tylko wystarczy nam czekać, z niecierpliwością, o to chodzi, by zniecierpliwić widzów przed zapowiedzią nowego sezonu, ale Satur z tego wybrnie :)

mandaryn111

To nie spojler to pytanie, sama nie lubię SPOJLERÓW .....

użytkownik usunięty
Czerwona_truskawka21

Dokładnie, ja też nie lubię Spojlerów, a to nie jest spojler tylko zdanie, króciutkie,
które zresztą już wszyscy widzieli i o którym wszyscy wiedzą :)

Ty się mandaryn nie denerwuj, bo to oczywiste ze każdy chciałby coś wnieść do rozmowy.

ocenił(a) serial na 10

Zżera mnie ciekawość po obejrzeniu zwiastuna 5 serii :)

mandaryn - czasem zerkałam na niego, kojarzę serial :) Ale on raczej jest z cyklu tych klasycznych latino tasiemców :)

ocenił(a) serial na 8
monica veronica

Tak to jest klasyczny tasiemiec,ale w czasach,gdy żył Zorro.Mnie się podobał,obejrzałem wszystkie odcinki:).Jednakże jest inny od orła,w Zorro mogą patrzeć w siebie przez 7 sekund:)

użytkownik usunięty
mandaryn111

Klasyka tasiemca - dobre :)
racja, też widziałem wszystkie odcinki Zorro, ale nie oklepuje się do tej samej ligi co Aguila Roja,
choć jest równie świetny co Orzeł :)

użytkownik usunięty
monica veronica

I mnie zżera ciekawość, chciałbym już go zobaczyć, odcinek 1 - 5 sezonu - haha :)

ocenił(a) serial na 9

A kto by nie chciał?

użytkownik usunięty
Czerwona96Orlica

Każdy by chciał :)

ocenił(a) serial na 9
Ola_153

A nie bierzecie pod uwagę że ta blondyna to może jest retrospekcja? Dużo takich w tym serialu jest, więc to może też. Oby...

lolita5

Ja też sie nie mogę doczkekać. Oby Gonzalo głupstw nie popełnił, a Satur nie może umrzeć, prędzej komisarz :p

użytkownik usunięty
Czerwona_truskawka21

Gonzalo jak już powtarzam jest rozważny, wie co ma robić, a Satur nie zginie oraz Komisarz,
odgrywają zbyt cenną rolę w serialu jak i w filmie żeby zginąć, a to już dowiemy się niebawem :)

Dokładnie.

użytkownik usunięty
Anunnaki88

DZIĘKI :)

ocenił(a) serial na 9

Tyle że jeśli komisarzowi coś się stanie ktoś inny za to umrze.

użytkownik usunięty
Czerwona96Orlica

Na pewno, ale nikt nie będzie po nim płakał, i nie będzie odgrywał żadnej kluczowej roli :)
Znam system seriali i wiem :)

ocenił(a) serial na 10

Chciałbym zobaczyć pojedynek Gonzalu lub Czerwony Orzeł vs Król lub Hernan vs Król :D I żeby tak w szale emocji czerwony orzeł chciał zabić króla (bo tak to nie zabije bo wiadomo... ojciec, ale jak by nie wiedział to i tak by nie zabił :D) i ta matka, Laura żeby wtedy wbiła i prawdę wyznała ;P

użytkownik usunięty
doman221

O kurczę nieźle to sobie wymyśliłeś :)
ładna wojenka rodzinna, było by drastycznie Czerwony Orzeł vs Król lub Hernan vs Król :D I żeby tak w szale emocji czerwony orzeł chciał zabić króla (bo tak to nie zabije bo wiadomo... ojciec, ale jak by nie wiedział to i tak by nie zabił :D) i ta matka, Laura żeby wtedy wbiła i prawdę wyznała ;P

ocenił(a) serial na 10

doman221 na scenarzystę Aguila Roja to i 6., 7., 8., itd. sezon zobaczycie jeszcze zanim będzie w esp :D A ten scenarzysta co teraz jest to może mi kawkę nosić :D xD - joke ofc ;p

użytkownik usunięty
doman221

Hahahahahha :)
Panie reżyserze to dawaj długopis ja będę recenzje pisał do odcinków :)
zaraz będzie 5, 6, 7,....100 sezon :)
z nami było by to możliwe ;)

ocenił(a) serial na 9

Ja ci powiem że conajmniej trzy osoby będą za nim płakać: Gonzalo, Lukrecja i Nunio. Nunio jest bardzo zżyty z komisarzem, no a Gonzalo jest jego bratem i z tego co widać w dzieciństwie byli bardzo zżyci.

ocenił(a) serial na 10
Czerwona96Orlica

A co do tego dzieciństwa to jest parodia, że niemal wszystko pamiętają w dodatku Gonzalo powiedział "dziecko takich rzeczy nigdy nie zapomina...". A wtedy Hernan był starszy i miał z 6-10 lat. Więc powinien wiedzieć, ew. domyślić się, że to jego brat!

ocenił(a) serial na 9
doman221

Nie wiadomo... Gonzalo bardzo się zmienił to raz a dwa Hernanowi Agustin powiedział że Gonzalo nie żyje

ocenił(a) serial na 10
Czerwona96Orlica

Wiesz, że rodzina to potrafi się rozpoznać nie widząc siebie z 20 lat? Nawet takiego 4 latka można poznać jako 20 latka....

użytkownik usunięty
doman221

Dokładnie, niestety i czasem rodzina wstydzi się tego dorosłego członka rodziny, nie chce go znać, albo po prostu go nie rozpoznaje :)

ocenił(a) serial na 9

No więc właśnie. Szczerze mówiąc to bardziej mnie zastanawia dlaczego Hernan nie pamiętał ślubu swojej matki z królem.

użytkownik usunięty
Czerwona96Orlica

Był malutki !
ile miał 2 latka, takich rzeczy się nie pamięta, na dodatek tego że później musiał żyć w stresie :)

ocenił(a) serial na 9

Hernan? chyba Gonzalo. Hernan mógł mieć nawet 8

użytkownik usunięty
Czerwona96Orlica

Między nimi jest różnica wieku 2 lata, faktycznie przesadziłem Gonzalo miał 2 a Hernan miał 4,
ale nadal twierdzę ze przeżyli później silne załamanie nerwowe, musieli być rozdzieleni, i na dodatek wychowywali się bez rodziców :)

ocenił(a) serial na 9

Nie wychowywali się bez rodziców. Przecierz Gonzalo był wściekły na Margaritę nie tylko za to że go sprowokowała, ale też za to że przez to zgineli jego przybrani rodzice.

użytkownik usunięty
Czerwona96Orlica

Wiem, ale to wszystko przerodziło się w kłamstwa, presja na nowych wychowankach,
młodo jak na nowe problemy i na dodatek to że rzadko dochodzili do porozumienia :)

ocenił(a) serial na 9

Haha, jak ich bronisz:P Ale mi też się zdaje że powinni kojarzyć. Przecież nazwiska mają inne ale imiona chyba nie? Ja tam jeszcze dokladnie nie wiem bo mam 1 sezon do nadrobienia i nie widzialam niektorych odcinkow z innych seszonow

ocenił(a) serial na 9
lolita5

I tu właśnie jest pies pogrzebany. Obojgu Agustin wmówił że ten drugi nei żyje.

użytkownik usunięty
lolita5

Bronię czy nie, tak musiało się potoczyć, a wszystko to że Aktualny Król wyrzekł się potomstwa wraz z ukochaną, on wspiął się na szczyt piramidy, oni zostali w podziemiach biedy plebstwa.

ocenił(a) serial na 9

ale przynajmniej się nimi opiekował. Przecierz uratował nawet Gonzala od ścięcia.

użytkownik usunięty
Czerwona96Orlica

To fakt, ale nie miał innego wyjścia :)

użytkownik usunięty
Czerwona96Orlica

Oj to akurat wiem, niestety każdy jest z kimś zżyty w tym filmie, płacz i intrygi nawzajem to powszednie zajęcie w tym serialu :)