blamaż nad blamaże, taki film to powinien powstać w latach 50 a nie w 90. Jakieś straszne stereotypy!!!
Może uzasadnisz swój ciekawy punkt widzenia.
Jaka "baba". Nie zauważyłem tam żadnej "baby z czarną kuzynką". Jest kuzynka Stefana Karwowskiego z Australii. Dla informacji, w Australii żyją Aborygeni. A dziecko białego i czarnego partnera to Mulat.
To takie bardzo podstawowe informacje w temacie "czarnej kuzynki".
Nadal nie rozumiem, czemu ten serial powinien powstać w latach 50-tych. proszę, wytłumacz mi to.
Tak prawdę mówiąc jest to moja subiektywna ocena i nie chce mi się tracić czasu na opisywanie i promowanie stereotypów w tym filmie. Ten serial jest po prostu dla mnie słaby.
Myślisz że w Australii murzyn nie występuje ,wytrzebiony przez psy dingo?Sydney Karvovsky mieszkała w Australii,czy się tam urodziła i kim był jej ojciec tego w serialu nie wyjaśnili.A tak przy okazji to jest kalka "Kochaj albo rzuć"Tam wrotkarka uwielbiająca "wolną miłość" a tu "miss mokrego podkoszulka".
W latach pięćdziesiątych to byłby dwudziestolatek,a student Stefan Karwowski podziwiałby budowniczych PKiN i razem ze swym towarzyszem Karolem z ZSMP z transparentami protestowaliby przeciw biciu murzynów w imperialistycznym USA,ewentualnie z towarzyszką Magdaleną Sławek omawialiby wiekopomne dzieła zebrane towarzysza Włodzimierza Ilicza Lenina.