PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93099}

Czy boisz się ciemności?

Are You Afraid of the Dark?
1990 - 2000
7,5 10 tys. ocen
7,5 10 1 10439
8,0 2 krytyków
Czy boisz się ciemności?
powrót do forum serialu Czy boisz się ciemności?

Horror dla dzieci. Sorry, ale te wszystkie opowiastki są tak lekkie, że powinno zabrać się z tego
serialu określenie "horror", a pozostawić tylko "Familijny" i "Sci-Fi", a raczej "Fantasy", bo oprócz
fikcji, nie ma w nim żadnych naukowych wątków. Na razie jestem w trakcie pierwszego sezonu.
Czy kolejne sezony są takie same, czy może bardziej konkretne? Dalej mam się bać śmiejącego
się clowna któremu trzeba oddać nos, albo taksówki widmo która ma się rozbić na drzewie?

trancefan1986

Wiadomo,że dla dorosłego człowieka nie jest to horror, a raczej mogłabym nawet stwierdzić ,że komedia :D
Dla mnie i dla moich koleżanek i kolegów kiedyś był to horror i to bardzo straszny, gdzie podczas oglądania zakrywało się oczy bo się bało :D
Teraz jak obejrzałam to cały czas się śmiałam , jak mogliśmy się tego bać :D

cocoatea

No tak :) W dzieciństwie to ja się nawet bałem Buki z muminków i Hatifinatów :) Co nie znaczy, że Muminki mają być określano jako "horror" :D Tak więc serial "Czy boisz się ciemności?" przenoszę do zbiorów kategorii "fantasy/dla dzieci/famililjne" :) A teraz idę sobie obejrzeć jakiś horror o duchach, nawiedzonych miejscach itd. Albo jakiś dobry slasher :) Jestem spragniony silniejszych wrażeń :)