zbierzmy sie wszyscy i piszmy do tv aby znów wyemitowali nasz serial byc moze wiekszosci posłuchaja!
ale do kogo chciał byś napisać ? ja pamiętam ze chyba TVN albo TVN7 to emitowało ale nie jestem pewna ; )
Mysle, ze moglby polsat albo tv4. Te stacje czesto powtarzaja stare seriale. Szczegolnie tv4
tylko, że serial leży gdzieś w archiwach tvn/tvn7, więc inny program
musiałby go odkupić co już samo w sobie jest mało prawdopodobne...
No i nawet jeżeli ktokolwiek by to puścił, to w godzinach porannych.
Nawet jesli by puscili, to wpadliby na genialny pomysl puszczania tego w tygodniu o np 9, jak to zwykle bywa ;
a ja mam wszystkie odcinki ;pp tyle że po angielsku ale da się wszystko zrozumieć :> jak ktoś chce to torrenty.org ;p
błagam, zamieść je gdzieś i daj link do odcinków,
PRZYPOMNIJ LUDZIOM DZIECIŃSTWO, WSPOMNIENIA, NAJLEPSZE LATA!!!
prosiiiimy...
tak a propo to jestem dziewczyną:)
Widziałam duzo petycji fanów np.seriali Meksykanskich jesli i tu by się tylu znalało to pewnie by sie udało a porą się nie przejmujcie nagrywałabym odcinki:)
aj sry nie wchodzielwm tu troche... xd
heh linki moge ci przeslac skad ja bralem a napisy wysle czy cos xD
A ja za cholerę nie mogę znaleźć napisów do tego :( Jak chcecie to macie, ale napisów raczej nie znajdziecie, nawet na Napi-Projekt. ;/
http://www.4clubbers.com.pl/request-pro/399508-7-12-09-serial-czy-boisz-sie-ciem no-ci.html
Gdzieś tam na dole znajdziecie wszystkie sezony do ściągnięcia. ;)
jeśli masz napisy do Are You Afraid Of The Dark to podeślij mi je na klaus8@op.pl (od sezonu 2 do 7) DZIĘKI !