hej ja też uwielbiam ten serial. A jeśli chcecie, żeby znów go nadawali to napiszcie do telewizji. Podaje stronę na której można to zrobić http://tvnsiedem.pl/kontakt.html [tvnsiedem.pl/kontakt.ht...]
ja bym z chęcią napisała... ale sama jak napsize to to nic nie da ... może ise jakos zbierzemy i wsyzscy napsizemy co!?
Każdy myśli, że jego głos nic nie da a tak naprawde każdy sie liczy a wiec piszcie plis:D
Kurdee to były czasy;) z chęcią Bymm sie przeniosła w tamte lata;p
a RTL 7 to był mój ulubiony program tam zawsze fajnee bajki leciałyy;p i wogólee;p klejnot snów czy jak to tam bajka zajebistaa nie ma co;p a zresztą tam zawsze fajne bajki i filmy leciały a na Czy boisz sie ciemności to ja normalnie czekałam cały dzień;) teraz co prawda na Jetix oglądam czasem gęsią skórke ale to czerstwe zdeka;p
Tak myśle ze może to teletygodnia napisze;p tam na koncu jest taka rubryka hahaa:d z prośbami itd. A coo kurdee;p bede se żałować;p
jak ktoś chce zobaczyć kawałki odcinków to na www.youtube.com i wpisuje sie w wyszukiwarke: Are You Afraid Of The Dark? <--ja se kilka obejrzałam i przypomniały mi siee te dawne czasyy;))) jak oglądałam a potem bałam sie sama siedziec w pokoju;p <lol>
Pozdrówkaaa;))
Zanetta13 jak odpisza Ci z tej teledygodnia to daj tutaj znac jesli mozesz :D dzieki ze podpowiedzialas z tym youtube bo nie wiedzialam:D a tak to sobie przynajmniej obejrzalam. I w dodatku moj ulubiony odcinek "Doll maker":D dziex jeszcze raz :*****