Duża dawka brytyjskiego sarkazmu, ale niestety nie idzie on w parze z humorem. Strasznie wymuszona słabizna, pozwalająca dostrzec jedynie geniusz 'Co ludzie powiedzą'.
Idzie w parze z humorem. Brytyjczycy nie schodzą poniżej pewnego poziomu w dziedzinie seriali komediowych.
W moim odczuciu mało zabawny, ale zaznaczę, że nie oglądałem starej, oryginalnej serii, która być może bardziej by mi podeszła. Póki co słyszę w serialu rozbuchany laugh track, odpalany po strasznie czerstwych momentach/dialogach i nie czuję się zachęcony, żeby oglądać dalej ;)
Mi osobiście bardziej przypadła do gustu "Górka dolna" - wiadomo, że inny typ serialu komediowego ale jednak... No i z uwagi, że tuż przed leci "Co ludzie powiedzą" widać różnicę, może przez to krytyczniejsza ocena przez porównanie do klasyka :) Ogólnie jak się człowiek nastawi na taki zwykły sitcom to nie jest źle, jeszcze obejrzę kilka odcinków żeby wyrobić sobie konkretniejsze zdanie ale jest ok, najgorsze te reklamy w trakcie bo odcinki mają pewnie po 25 minut i są jeszcze przedzielane reklamami.