PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94642}

Czynnik PSI

PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 - 2000
7,2 4,6 tys. ocen
7,2 10 1 4638
Czynnik PSI
powrót do forum serialu Czynnik PSI

Ale sie cieszę

ocenił(a) serial na 10

Praktycznie wychowałam sie na tym serialu. Uwielbiam go i bardzo sie ciesze, że Tele 5 znowu go emituje. Serial 100% lepszy od Archiwum X.

ocenił(a) serial na 8
a_h28

Pamiętam, bardziej bałem się tego serialu, niż "Z archiwum X". Teraz już się nie boje :D Ale warto obejrzeć, dlatego też się ciesze. Spoko, gdyby wyemitowali jeszcze "Sliders".

ocenił(a) serial na 10
McCoval

Czytasz w moich myślach. "Sliders" przez jakiś czas oglądałam na AXN, ale potem nie wiem chyba sie skończył. I ja też bałam się tego serialu (PSI) bo miałam chyba 12 lat jak oglądałam go po raz pierwszy, ale musiałam obejrzec do końca. Potem oczywiście miałam koszmary, ale i tak oglądałam następne odcinki.

ocenił(a) serial na 8
a_h28

Zdaje się, ze jesteśmy z tego samego pokolenia, ja 87' :) Niestety AXN nie posiadam, będe musiał chyba zassać z p2p całą serie "Sliders". Pozytywnie wspominam jeszcze MacGayvera (leci na PULSie), Drużynę A (nie leci) i Kojaka, który leciał swego czasu na TVP1, jednak o nienormalnych porach, czy;li 1:00, 2:00 w nocy :D

ocenił(a) serial na 10
McCoval

Drużyna A to był dopiero serial. Najlepsze były te momenty, kiedy samochód wylatywał w powietrze, pełno ognia, a ze środka wychodzą nietknięci ludzie i pytają się "Nic ci się nie stało?". A Slidersa na AXN już nie ma. Szkoda.

a_h28

ja tez miałam około 12 lat jak po raz pierwszy oglądałam Czynnik PSI, za każdym razem kiedy serial zaczynał się strasznie bałam się tej owłosionej postaci uciekającej do lasu:)pamiętacie to? na prawdę świetny serial.

McCoval

A jeszcze te wspaniałe uczucie że to się działo naprawdę :) i że serial
jest oparty na faktach. Dzięki niemu zawsze miałem co opowiedzieć kumplom
ze szkoły :)