Praktycznie wychowałam sie na tym serialu. Uwielbiam go i bardzo sie ciesze, że Tele 5 znowu go emituje. Serial 100% lepszy od Archiwum X.
Pamiętam, bardziej bałem się tego serialu, niż "Z archiwum X". Teraz już się nie boje :D Ale warto obejrzeć, dlatego też się ciesze. Spoko, gdyby wyemitowali jeszcze "Sliders".
Czytasz w moich myślach. "Sliders" przez jakiś czas oglądałam na AXN, ale potem nie wiem chyba sie skończył. I ja też bałam się tego serialu (PSI) bo miałam chyba 12 lat jak oglądałam go po raz pierwszy, ale musiałam obejrzec do końca. Potem oczywiście miałam koszmary, ale i tak oglądałam następne odcinki.
Zdaje się, ze jesteśmy z tego samego pokolenia, ja 87' :) Niestety AXN nie posiadam, będe musiał chyba zassać z p2p całą serie "Sliders". Pozytywnie wspominam jeszcze MacGayvera (leci na PULSie), Drużynę A (nie leci) i Kojaka, który leciał swego czasu na TVP1, jednak o nienormalnych porach, czy;li 1:00, 2:00 w nocy :D
Drużyna A to był dopiero serial. Najlepsze były te momenty, kiedy samochód wylatywał w powietrze, pełno ognia, a ze środka wychodzą nietknięci ludzie i pytają się "Nic ci się nie stało?". A Slidersa na AXN już nie ma. Szkoda.
ja tez miałam około 12 lat jak po raz pierwszy oglądałam Czynnik PSI, za każdym razem kiedy serial zaczynał się strasznie bałam się tej owłosionej postaci uciekającej do lasu:)pamiętacie to? na prawdę świetny serial.