PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94642}

Czynnik PSI

PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 - 2000
7,2 4,6 tys. ocen
7,2 10 1 4634
Czynnik PSI
powrót do forum serialu Czynnik PSI

Najlepszy serial pod słońcem, zwłaszcza pierwsza seria, z Paulem Millerem i Maurice Dean Vintem. To dzięki niemu zainteresowałam się zjawiskami paranormalnymi. A tak serio - Czynnik PSI pokazuje, że nie można ani potwierdzić, ani zaprzeczyć takim zjawiskom, jak UFO, duchy i inne. Poza tym świetnie się go ogląda.

użytkownik usunięty

Bardzo ciekawy serial. Pozwala spojrzec na pewne zjawiska z innej perspektywy i zainteresować. Ważne jest też to (przynajmniej dla mnie), że ma fabułe a odcinki tworzą pewna całość. Obejrzałam dzisiaj 71 odcinek (najbardziej smutny jak do tej pory) i trudno pogodzic mi się z odejściem Matta. Nawet jeżeli będzie początkiem nowego życia na innej planecie... Ten odcinek bardzo skojarzył mi się z "Misją na Marsa". Ten kto widział napewno będzie wiedział dlaczego :-)

użytkownik usunięty

to rzeczywiscie smutny odcinek, straszny, szkoda ze go juz nie ma, pusto bez niego jakos. :-(

To prawda-pusto.
Natomiast odcinki z samymi Barcklayem Hope i Nancy Ann Sakovich troche nudzą, choć przyznam, że pomysły twórcy serialu wciąz mają. Tak trzymać! Oby jak najdłużej!
To nie tylko super i orginalny serial, ale i ma fajną muzykę.

ocenił(a) serial na 5

Heh:-) Trudno sie pogodzic z odejsciem ale cóż:) Też dzisiejszy odcinek oglądałam i też było smutno:( Ale na serio to fajny pomysł na serial:-))