PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74705
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Zanim nie obejrzałem kilku odcinków tego serialu uważałem serię "Zmierzch" za produkcję dla lekkich niedorozwojów. Niewytrzymawszy nawet 1/3 sezonu zmieniam zdanie i przepraszam fanów Edzia i Jacoba:P. A i tą ujrzaną część wytrzymałem tylko dlatego bo ktoś znajomy bardzo to polecał jako serial i dla zasady już próbowałem skapnąć sens tej produkcji.

Chciałem jakoś konstruktywniej wypunktować słabości tego skrajnie słabego serialu, ale przed napisaniem okazało się że nie zabrakło osób trafnie punktujących to w dyskusji więc olewam większą stratę czasu. Zdecydowanie nie polecam.

tc1987

" Zdecydowanie nie polecam "
I mówi to ktoś- kto obejrzał 1/3 sezonu tylko z powodu namowy znajomego..

tc1987

Pierwszy sezon nie jest zbyt dobry, ale następne są rewelacyjne. Mnie ten serial wciągnął bardzo i musi mieć coś w sobie, skoro tyle ludzi go tak lubi :)

ocenił(a) serial na 8
tc1987

Każdy lubi co innego, jak to serial ma lepsze i gorsze sezony nie wszystkim musi się wszystko podobać. Ja uważam go za bardzo dobry a 5 sezon miażdży <3

tc1987

Jeśli ktoś nie ma żadnej konstruktywnej krytyki i argumentów, za to uważa Zmierzch za coś lepszego to nie jest nawet partnerem do dyskusji. Nie masz do powiedzenia nic. Ani mądrego, ani nawet sensownego.