nie moge, jak coś zaczne oglądać to musze do końca ;/ widziałem pierwszy odcinek i teraz musze obejrzeć cały serial i strasznie cierpie z tego powodu... ;(
po pierwszym odcinku odniosłam takie samo wrażenie. nie mam zamiaru tego dalej oglądać.
kto ci karze? nie trać czasu, za ten czas, kiedy byś to oglądał, możesz zobaczyć ze dwa o niebo lepsze seriale :)
Dokładnie szkoda czasu!! Obejrzałam z wielką męką pierwsze 2 odcinki, bo szefowa poleciła, że niby super. Jak widać gusta są różne. Mnie się nie spodobał. Najbardziej irytująca bohaterka Suki aka Suka, plus wszyscy bohaterowie to typowy amerykański plebs. Na takim też poziomie były te 2 odcinki. Więcej nie zdzierżę.
pierwszy sezon faktycznie był słaby. Ale generalnie można się fajnie przy nim rozerwać
serial generalnie ukazuje wady amerykańskiego społeczeństwa, wyolbrzymia je i w pewien sposób wyśmiewa.Moim zdaniem ten "typowy amerykański plebs" to zagranie celowe ;)
Na początku serial faktycznie zniechęca. Jednak po kilku odcinkach jest już dużo lepiej i można się naprawdę wciągnąć. Całość psuje tylko postać Suki.
chciałabym jeszcze zwrócić uwagę na to, że nazwa miasteczka, w którym rozgrywa się akcja to 'Bon Temps' ( czyli 'dobry czas' ) - ironia sama w sobie, zważywszy na to, co się w tym miasteczku dzieje i jacy są jego mieszkańcy..
ja powiem tak, kiedyś widziałam ten serial w telewizji i nie przypadł mi do gustu. Ludzi na około mówili, że taki świetny a ja nie wiedziałam o co chodzi. Przecież Suki jest taka denerwująca, ale po pewnym czasie, z braku laku, zabrałam się za ten serial, przebolałam bodajże cały pierwszy sezon, a potem było coraz lepiej. Wciągnął mnie niesamowicie, przestały razić kły na dwójkach. Może faktycznie mamy inne gusta, ale ja się przyjemnie zaskoczyłam. Jeśli kiedykolwiek będziesz miała serialowy niedosyt, więcej czasu, z którym nie wiesz co zrobić, daj szansę temu serialowi i obejrzyj cały 1 sezon i zabierz się za drugi, a nóż i widelcec, zaskoczy Ciebie także :). Ja jestem fanką wapirzycy Pam i dla niej i reszty, warto oglądać ten serial :)