PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74725
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

http://youtu.be/YnbHC1KQ7yI
http://youtu.be/2E8m_mmuh0A

Jason i Jessica razem! <3
Głupia Sookie,głupio wszystkich kocha i wszystkich odrzuca bo tak będzie najlepiej-standard - -,-

ocenił(a) serial na 8
CzarnaMamba_1277

Jessica myśli ze jest jednak służąca diabla a to dobre , w sumie teraz się kształtuje fabuła czyli Bill zły a zakochany WrózkowyWampir ten dobry.Dla tego też nic nie zrobił Jasonowi.

Lap

Nie wydaje ci się dziwne,zakochać się w kimś,kogo znasz 5 minut ,i bo ktoś ci powiedział "kocham cię"? Niewiem jak ty,ale zaraz po wilkołakach i zmiennokształtnych Sookie jest moją najbardziej znielubianą postacią w "True Blood".
A Jessice współczuję,tyle dziwactw się wydarzyło wokół niej,że biedaczka sama już niewie co myśleć,każdy na jej miejscy zacząłby świrować.Przyszła do Jasona,a to znaczy,że najprawdopodobniej skończą razem,na co bardzo liczę,oby Jason nie był tak upośledzony umysłowo,nie miał rozdwojenia jaźni i borderlajna jak Sookie,która zakochuje się w każdym napotkanym przystojniaku,który wpakuje jej łapę między nogi i powie "kocham cię" -,-.

ocenił(a) serial na 6
Lap

"zakochany WrózkowyWampir ten dobry.Dla tego też nic nie zrobił Jasonowi"

OMójBoziu widzisz a nie grzmisz, ja pierdzielę jakie to przykre jednak;)

ocenił(a) serial na 8
WhiteDemon

Przykre to co napisałem czy to co zrobili? :D

ocenił(a) serial na 6
Lap

Co oni zrobili;)

PS. jednak przerażające jest to, że na tle wszystkich innych obecnie wątków ten z Warlowem zallofcianym jakoś podejrzanie mało mnie irytuje. Może to dlatego iż stara brygada po prostu nudzi mnie śmiertelnie.
Aż mi żal samej siebie.

ocenił(a) serial na 8
WhiteDemon

Oj pogoda sprzyja , coś nowego i od razu krew robi się cieplejsza u białego demona.Nie ma być co siebie dal niech uczucia nie idą w śnią dal? :D

ocenił(a) serial na 6
Lap

XDDD Nie rozpitalaj mnie, heh.

ocenił(a) serial na 8
WhiteDemon

Nie tyle rozpitalam chcę tylko zauważyć że kobieca natura jest bardzo zmienia i absurdalna jak ostanie odc true blood ;D

ocenił(a) serial na 6
Lap

A tam, właśnie że ja rzadko zmieniam fronty;P

ocenił(a) serial na 8
WhiteDemon

Przypomnij mi na jakiś byłaś , bo jak Cie znam to pamiętam że Erick był wyautowany :D

Lap

A gdzie niby Eric był wytatuowany?Bo jakoś sobie nie przypominam ;S

ocenił(a) serial na 6
Lap

YY, ale Eric nadal jest u mnie wyautowany, nic się nie zmieniło...
Dobra, pogubiłam się o co kaman;)

ocenił(a) serial na 8
WhiteDemon

Ja , tez :D ale mniej więcej chodziło mi o to skoro zmieniałaś front a nie był to Erick to z kogo na kogo? :D

ocenił(a) serial na 6
Lap

na nikogo. Zmieniło się tylko to że wątek Benwarlowa ( chociaż to przewiedzieli wszyscy ) mnie mimo wszystko przestał wnerwiać. Aż żal, nowe mięso mnie przekabaciło;PPP Chociaż w sumie to on mi się specjalnie nie podoba, ma bardzo pospolitą urodę.

ocenił(a) serial na 8
WhiteDemon

No tak wiem , Cristian Ronaldo jest tylko jeden.Tak BTW gdzieś gra ten sportowiec? czy jakiś epizod miał?

ocenił(a) serial na 6
Lap

XD No proszę Cię... Chociaż jakby tak wystąpił w TB to bym się nie obraziła;P Juz parę lat temu gadał że ma ochotę spróbować swoich sił jako aktor. Wieeem, zabawne;)
A obecnie Crisiu ma od cholery występów w sportowych dokumentach;) Tyle że Filmweb nawet ich nie chce przyjmować...Pewnie weryfikatorzy TEŹ go nie lubią, normalka.

ocenił(a) serial na 8
WhiteDemon

No duży jest na to hejt na niego co się dziwić skoro jest taki dobry a zarazem zadbany nie wiem czy to przez zazdrość czy raczej przez to jak się ubiera i zachowuję, generalnie fw nie wiem czy nie dodaję taki filmów ale mam pewnego weryfikatora mogę się spytać co i jak :)

ocenił(a) serial na 6
Lap

Oczywiście że przez zadrośc. Może nie taką typową, ale no bo na chłopski rozum, ktokolwiek się do niego porówna to może poczuć się umniejszony, czy przez talent, , popularność, czy przez gębę, czy przez kasę jaką zarabia, czy przez dziewuchę. Dodatkowo gościu nie kryje się z emocjami, ubiera się barwnie, on aż razi ludzi w oczy Większości wystarczy spojrzenie na niego żeby się wku*wić, co mnie bawiXD A jaką radość mają, jak mu coś nie wyjdzie...Co roku na gali Złotej Piłki jest polewa i brecha z min Ronaldo kiedy nagrodę zgarnia Messi. Ale z jednej strony też dobrze, nie wiem jak by niektórzy znieśli CR z 5 Złotymi Piłkami..\Może by im się mózg rozgotował. A tak przynajmniej niektórzy mają satysfakcję i jeszcze na stosie go nie spalili.
Jakby Ci się chciało to byłoby miło, ale w sumie to już się nie zajmuję dodawaniem, za dużo nerwów przy tej prozaicznej wydawałoby się czynności. Człowiek czeka miesiącami na weryfikację a potem i tak Ci powiedzą że epizod mimo że gadają o gościu bite 30 minut w tyle samo trwającym dokumencie który jest częścią większego cyklu. A może już nie można takich rzeczy dodawać, czort ich wie tylko nie wiem co z taką dziurawą bazą.

ocenił(a) serial na 8
WhiteDemon

Mają swoje że tak powiem reguły i ciężko ich zrozumieć, punkty tutaj zdobywało się łatwo kiedyś na tyle że udało mi się być 1 w miesiącu.Ale teraz wydaję mi się że jest zbyt dużo już ludzi anyway., dodawaj zawsze jeden nie akceptuje drugi tak :D różnie tu bywa.Co do Ronaldo to powiem Ci że nie bardzo ani jestem w piłce ani w tych piłkarzach , generalnie mój ulubiony piłkarz to był Gabriel Baitstuta :)wiec czy jeden ma 5 złotych piłek czy nie to już trudno mi powiedzieć chyba jednak Polska gra z Portugalią na Ero i nam Ronaldo trochę postrzelał goli :D.Czy zazdroszczą nie wiem może on się jakoś stara udoskonalać to mu się akurat ceni.Mnie bardziej kręcą mnisze piłki takie od tenisa czy snookera ;)

ocenił(a) serial na 6
Lap

Jeśli to nie jest zazdrość, to co?

http://www.youtube.com/watch?v=-Ey5AoJf93s

Dziadostwo, na szczęście on sobie potrafi radzić z takimi objawami;)

OOO, Batistuta to "stare" dzieje, heh. Jeśli chodzi o mniejsze piłki, to wstyd przyznać jestem tenisowym "sezonowcem" i oglądam tylko Jerzyka i Isię.
Wieeem, żenada;)

ocenił(a) serial na 8
WhiteDemon

No tak tutaj jest jawny przykład , chamsa ale się dziwisz na stadion przychodzi dużo pseudokibiców ale u nas to chyba już standard.
Oj tam żenada jak tak samo jestem z piłka nożna no ale zawsze możemy się wymienić sportami i zacząć coś oglądać razem :D

ocenił(a) serial na 6
Lap

:))

CzarnaMamba_1277

Podoba mi się jak Jessica świruje, aktorka świetnie to gra. Nie podoba mi się wątek zakochanego Bena/Warlowa, no dajcie spokój! Miał być złym wampirem w kapeluszu i wielkimi zębami, a nie szóstym członkiem Backstreet Boys:/ Okaże się, że jest wróżką i wampirem i kiedy dominuje w nim wampir to zmienia się w tego złego, coś jak Hulk, który nad sobą nie panuje. Nie podoba mi się to. Miał być zły, a już kocha Sookie, dlaczego ją wszyscy kochają?! Są ładniejsze, bardziej rozgarnięte, bardziej uwodzicielskie, inteligentniejsze. A to jest zwykła kelnerka, tyle że ładniej pachnie dla wampirów:/ Uwielbiałam jej momenty z Erickiem, ale mam nadzieję że już do siebie nie wrócą.

alien_2

Podpisuję się pod tym rękami i nogami.Zakochany Berlow -,- .
Co do Sookie,jak już nie raz pisałam,oprócz tego,że ładnie pachnie dla wampirów i jest wróżką,nie jest czymś wymagającym jakiejś większej atencji.Ładna,ale ładna jakich wiele,przeciętna inteligencja,po prostu przeciętna na całej linii,nawet wykształcenia porządnego nie ma,ani nic.

CzarnaMamba_1277

Współczułam Eric'owi,że trafił z uczuciami tak wyjątkowo niefortunnie.Wydawało mi się,że facet który żyje tysiąc lat i pierwszy raz się zakochuje to normalnie powinien zakochać się w jakiejś na prawdę wyjątkowej dziewczynie,i bardzo ładnej i z wyjątkową osobowością.Dobrze,dla niego,że przynajmniej ma Pam :) .