http://www.hbo.com/video/video.html?autoplay=true&vid=13346
http://www.hbo.com/video/video.html?autoplay=true&vid=1334660
Co sądzicie? ;)
Nie wyświetla mi się pierwszy, ale drugi jest świetny:) Nie przepadam za tą Violet, ale przedstawienie jej Sookie było urocze, zwłaszcza stwierdzenie, że jest z Europy. Co jest w pierwszym?
Sookie się rozmawia sobie z Alcide'em i przymila się do niego jak to Sookie -,- ;pp
Drugi filmik rozwala system po całości,śmiałam się przez 10 minut.Mina Sookie przed całowaniem i mina Jason'a w czasie ich pocałunku ;DDD Violet jest słodka,chciałabym,żeby na koniec zmieniła Jase'a w wampira i była z nim.Urocza para <3
Swoją drogą zazdroszczę Ryan'owi Kwanten'owi takich fajnych widoczków na planie ;pp
Eee to jak Sookie i Alcide to nie interesuje mnie nawet. Gdzie do cholery jest Eric?:( Podobało mi się jak Jason powiedział, że Violet jest z Europy, jakby to wszystko wyjaśniało:D
Europa to w końcu taka odmienna od konserwatywnej Ameryki,z Holandią,ziołem,pederastami i polskim rządem ;DD Z Europy-wiadomo ;DD
Violet jest bardzo,bardzo fajna,teraz to już Jason'a żadna głupia wampirzyca,czy wampir nie zaatakuje bo Jason się poskarży swojej honey-bunny i ta mu spuści niezłe manto,ot co! ;DD
Mam nadzieję, że w ostatnim odcinku nie będzie już żadnych pobocznych tematów w stylu pogrzeby, wilkołaki, Sam itd.- chcę żeby były tylko wampiry. A i jeszcze nie chcę Jess i jej jednozębnego koleżki, taki sobie ten wątek. Chciałabym żeby Eric miał chociaż jedną fajną scenę z Willą, za bardzo zepchnęli ją w cień i właściwie jest tylko tłem. A tak fajnie pogadali sobie w trumnie i przy przemianie- moje dwie ulubione sceny z tego sezonu. A i no jeszcze Eric, który idzie do Ginger, a ta mu rzuca czy będzie seks:D
Ja także chciałabym,aby możliwie jak najmniej było wątków pobocznych,jak również Jessici i James'a.Choć dobrze,że te wątki się już wyklarowało.
Już wszystko wiadomo kto,z kim i jak :)
Po fragmencie z Jason'em wnioskuję,że wampiry i ludzie dojdą do porozumienia,ponieważ na filmiku wszystko wyglądało przyjaźnie,nikt nikogo nie zażynał w tle itd.To dobrze,koegzystencja jak widać jest możliwa ;)
Willa fakt,faktem jest ładna,mądra i porządna,ale jak na razie w porównaniu do Nory i Pam to jest nic.Eric raczej nie będzie miał "fajnych" scen z Willą w bieżącym odcinku,ponieważ jest teraz w czarnej,rozpaczy,czerwonym dole.
Sądzę,że Willa w 7 sezonie nabierze kolorów jeszcze ;pp
Moją ulubioną sceną w tym sezonie jest pożegnanie wzrokiem Pam i Eric'a w momencie,w chwilę przed jego odejściem.Przepiękna scena."-Don't you dare leave me! "Piękna :(Jedna z najbardziej wzruszających momentów w serialu.
I przemiana Willi też oczywiście.Co prawda,liczyłam,że pozostanie człowiekiem,ale jednak ta scena miała jakąś magię.Ta muzyka,sposób w jaki Eric ją przemieniał.Taki wampirzy archaizm.
Natomiast,jeśli chodzi o humorystyczny akcent to oczywiście "-I LOVE U DŻEJSYN STACKHOUSE!!!" "-U BIG.BAD.VAMPIRE!",a także pocałunek Sookie i Violet z przyszłego odcinka ;DD
Ooo śmierć Steve'a też była super. Nie mówię fajnych scen w sensie, że mają znowu poleżeć sobie w trumnie czy coś, ale skoro Nora nie żyje Willa mogłaby jakoś wejść na jej miejsce. W końcu Nora sama powiedziała, że Pam i Willa ją zastąpią.
Scena przemiany była świetna, jedna z najintymniejszych scen w serialu. Załuję tylko że nie pokazali jak Eric i Willa razem leżeli, a ten koleś ich zasypał. Sceny przemiany Tary czy Jess były raczej śmieszne:)
A scena z Sookie, Violet i Jasonem jest na początku odcinka, dopiero potem się zacznie. Wampiry nadal sa ubrane w piżamki z obozu, a w dalszej części zwiastuna mają już normalne ubrania, Violet wygląda jakby miała koszulkę Sookie;p
Hehe z tą bluzką ;D "Jesteśmy najlepszymi przyjaciółmi.Jesteśmy ze sobą tak blisko,że aż wymieniamy się bielizną" ;DDD
A mi się postać Violet bardzo podoba :D W końcu nowa twarz która jest zapamiętywalna - dziwna i ekscentryczna :)