Jeśli faktycznie szósty sezon będzie ostatnim, to ja się cieszę. Czuć powoli wyczerpanie materiału, tak jak w każdym serialu po kilku latach, więc mam nadzieję że scenarzyści zepną pośladki i zafundują nam wspaniały i OSTATNI sezon czystej krwi, który zostawi dobre wrażenie po całej serii.
A ja mam nadzieję, że nie będzie to ostatni sezon. Jest tyle ciekawych wątków w książkach, które można by było na prawdę fajnie przerzucić do serialu. W ogóle według mnie serial trochę za bardzo odbiega od książek więc mam nadzieję, że może coś się jeszcze zmieni.
Jestem z Tobą. Naprawdę książki są świetne i mogliby to wykorzystać. na początku było zgodnie z nimi a potem jakoś odbiegli. Szkoda jakby się skończył. nie ma już tak dużo seriali które warto oglądać :/
Zdecydowanie się zgadzam jeżeli ktoś pisze że sezon się kończy w co nie chce mi się wierzyć bo to kura znosząca złote jajka wiec dlaczego mieliby to zakończyć to poprosimy o jakieś źródło które te informacje potwierdzi proszę nie wypisywać jakiś bzdur wyssanych z palca
Pomimo wszystko jednak szkoda... Tego serialu nie można zapomnieć, jednak chyba faktycznie nie wróciłby on już do formy z 1, ewentualnie 2 sezonu ;)
Jaaasne, jeszcze niedawno jedna forumowicza usiłowała mnie przekonać, że serial jest zdejmowany z ramówki. Ludzie czytajcie dokładnie i nie wypisujcie bzdur.