PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74705
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew
Christian_Pudzianowski

Jeśli faktycznie szósty sezon będzie ostatnim, to ja się cieszę. Czuć powoli wyczerpanie materiału, tak jak w każdym serialu po kilku latach, więc mam nadzieję że scenarzyści zepną pośladki i zafundują nam wspaniały i OSTATNI sezon czystej krwi, który zostawi dobre wrażenie po całej serii.

ocenił(a) serial na 8
Christian_Pudzianowski

A ja mam nadzieję, że nie będzie to ostatni sezon. Jest tyle ciekawych wątków w książkach, które można by było na prawdę fajnie przerzucić do serialu. W ogóle według mnie serial trochę za bardzo odbiega od książek więc mam nadzieję, że może coś się jeszcze zmieni.

Romini

Jestem z Tobą. Naprawdę książki są świetne i mogliby to wykorzystać. na początku było zgodnie z nimi a potem jakoś odbiegli. Szkoda jakby się skończył. nie ma już tak dużo seriali które warto oglądać :/

Christian_Pudzianowski

Jakie niby potwierdzone info ?
Źródło poproszę.

ocenił(a) serial na 9
elbondo13

Ja tak samo :P

ocenił(a) serial na 10
elbondo13

Zdecydowanie się zgadzam jeżeli ktoś pisze że sezon się kończy w co nie chce mi się wierzyć bo to kura znosząca złote jajka wiec dlaczego mieliby to zakończyć to poprosimy o jakieś źródło które te informacje potwierdzi proszę nie wypisywać jakiś bzdur wyssanych z palca

ocenił(a) serial na 10
Christian_Pudzianowski

Pomimo wszystko jednak szkoda... Tego serialu nie można zapomnieć, jednak chyba faktycznie nie wróciłby on już do formy z 1, ewentualnie 2 sezonu ;)

Christian_Pudzianowski

Bzdura. http://www.spoilertv.com/2013/03/true-blood-season-6-7-new-character.html

ocenił(a) serial na 5
Christian_Pudzianowski

Jaaasne, jeszcze niedawno jedna forumowicza usiłowała mnie przekonać, że serial jest zdejmowany z ramówki. Ludzie czytajcie dokładnie i nie wypisujcie bzdur.

Lellandra

chciałem tylko oszukać głupiutkie nastoletnie fanki TB

ocenił(a) serial na 5
Christian_Pudzianowski

Też sobie znalazłeś zajęcie. :P