Bill będzie po części Lilit i Bilem, tak powiedział Allan Ball w wywiadzie do miesięcznika Film. Nie pamiętam tylko który nr.
ciekawy jaki będzie Bilith w stosunku do innych wampirów. Czy będzie najsilniejszy?
W piątym sezonie miałam go już dość. W ogóle jakoś nigdy bardzo go nie lubiłam. justareader chyba masz rację z tym Bilith. :) Po nim spodziewam się wszystkiego.
Bill zrobił się egoistyczną świnią ;P to już Eric lepiej się zachowuje w 5 sezonie.
Pomimo nieograniczonej i trochę denerwującej miłości do siostry Eric jest świetny. :) Bill pochodził trochę na haju i wszystkich ma już gdzieś.
niestety taki jest Biluuś, :D
już nie mogę się doczekać nowego sezonu !
w wampirzej rodzine chyba wszyscy ze sobą muszą spać :P nie sądzisz? Eric i Pamm, Eric i jego siostra, Pamm z Tara, ciekawe czy Eric spał z Godrickiem :P
Haha :P Możliwe, że tak. Chociaż jakoś sobie tego nie mogę wyobrazić. Ja też nie mogę się doczekać. Będzie się działo. ;)
Zniszczyliście mi dzieciństwo ;P Uwielbiam Godrika i Erica, ale oni jako para.. NEVER T_T
A co do Billa. Zawsze był dla mnie wk***iający ale wierzę że teraz jako Bilith będzie lepiej :D
Ja osobiscie kibicuje Sookie i Ericowi :D mam nadzieje że Bill umrze haha bo mam go dość niby kochał Sookie ale zachowywał się jak idiota, teraz pewnie będzie się rzadzil i miał się za krola :P
On już się rządził i uważał za niewiadomo kogo :|
I też kibicuję Sookie i Ericowi :D