PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74716
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

nie pokazali sceny akurat jak tara zginęła tylko ze mamuśka miała jej flaki troche bez sensu :/

ocenił(a) serial na 10
Marko81

Nie pokazali również reakcji Pam na jej śmierć, czyli raczej Tara żyje dalej a jej matka coś ukrywa.

felek87

Też mi się wydaje że Tara żyje. Bez sensu gdyby nawet nie pokazali jak ginie jedna z głównych postaci. I jak wspomniano wyżej, Pam by coś 'poczuła' gdyby Tara zginęła :)

PrzemQ_3

Wydaje mi się, że rola Tary poprostu została pominięta w sezonie 7 i postanowili nie wdrążać aktorkę na 15min odcinka...

felek87

to jakieś dziwne było po prostu, matka może nie ukrywa nic, tylko Tara jej pamięć zmieniła, w każdym razie jakoś ta śmierć mnie nie przekonuje

felek87

Gdyby matka coś ukrywała, to Sookie zrobiłaby jej umysłowe przesłuchanie. Może zobaczymy to w kolejnym odcinku?

ocenił(a) serial na 8
Marko81

Cóż, być może matula trzymała flaki wampira ubitego przez Tarę :) No albo pójdzie to w kierunku takim, że Tara żyje, albo, że nie żyje innej opcji ni ma pozostaje czekać na kolejne odcinki. Ogólnie to po przerwie od True Blood i wielu nowych serialach, które zacząłem oglądać, to teraz TB wydaje mi się taki infantylny i śmieszny ;)

ocenił(a) serial na 10
mike__25

Ale wampir z którym ona walczyła pojawia się kilkukrotnie w zwiastunie kolejnego odcinka. A jakie seriale zacząłeś oglądać ?

Marko81

Tara jest we wszystkich odcinkach więc żyje. Problem w tym, że faktycznie Sookie by to wychwyciła z głowy jej matki, jak tu ktoś wcześniej zauważył. Wygląda na małe niedopatrzenie ze strony scenarzystów.