nie pokazali sceny akurat jak tara zginęła tylko ze mamuśka miała jej flaki troche bez sensu :/
Nie pokazali również reakcji Pam na jej śmierć, czyli raczej Tara żyje dalej a jej matka coś ukrywa.
Też mi się wydaje że Tara żyje. Bez sensu gdyby nawet nie pokazali jak ginie jedna z głównych postaci. I jak wspomniano wyżej, Pam by coś 'poczuła' gdyby Tara zginęła :)
Wydaje mi się, że rola Tary poprostu została pominięta w sezonie 7 i postanowili nie wdrążać aktorkę na 15min odcinka...
to jakieś dziwne było po prostu, matka może nie ukrywa nic, tylko Tara jej pamięć zmieniła, w każdym razie jakoś ta śmierć mnie nie przekonuje
Gdyby matka coś ukrywała, to Sookie zrobiłaby jej umysłowe przesłuchanie. Może zobaczymy to w kolejnym odcinku?
Cóż, być może matula trzymała flaki wampira ubitego przez Tarę :) No albo pójdzie to w kierunku takim, że Tara żyje, albo, że nie żyje innej opcji ni ma pozostaje czekać na kolejne odcinki. Ogólnie to po przerwie od True Blood i wielu nowych serialach, które zacząłem oglądać, to teraz TB wydaje mi się taki infantylny i śmieszny ;)
Ale wampir z którym ona walczyła pojawia się kilkukrotnie w zwiastunie kolejnego odcinka. A jakie seriale zacząłeś oglądać ?