pomysł zaczerpnęłam z forum o filmie "Pamiętniki wampirów"
chodzi o to że każdy może głosowoć tylko jesdnym głosem dziennie
np.
Bil-1
Eric-0
i następna osoba dodaje
Bil -1
Eric - 1
Ja zaczynam więc
Bil 1
Eric 0
dolączam się do głosowania, jestem w połowie drugiej książki dopiero i po pierwszym sezonie serialu, więc stawiam na Billa. Ale niestety przeczytalam sobie o kilka postów za dużo i zrobiłam sobie spoilera...
Bill 125,5
Eric 264,5
Ja man tak samo;)
Bill to wampirzy zgredek, hehe. Bez obrazy
Bill 125,5
Eric 266,5 - mam posikane z tych połówek, ale co tam;)
Bill: 127
Eric: 280
Uzasadnienie? W ostatnich odcinkach Bill stał się strasznie sentymentalny
i, rzekłabym, zbyt zaborczy o Sookie. Nudny, prościej mówiąc. Eric cały
czas mnie zaskakuje. Nadal jest taki tajemniczy i charakterny. Poza tym,
bardzo lubię jego typ urody.
bill 128
eric 284 jak zwykle;)
I mogę powtórzyć słowo w słowo to, co napisała toxicity, celem uzasadnienia.
Z tym, że mnie Bill zanudził dużo dużo wcześniej...
Paszoł won ;)
Bill 129
Eric 284
Jestem dopiero na 1 sezonie, właśnie zaczęłam oglądać. Jak na razie nie wiem co wy widzicie w tym Ericu.
bill 129
eric 285
obejrzałam oba sezony i nadal nie rozumiem waszych zachwytów nad ericiem
a im bardziej go wychwalacie tym coraz bardziej się w tym utwierdzam :)
ot taki zwyczajny facet;)
WhiteDemon
Właśnie skończyłam 1 sezon i nadal nie lubię Erica ;))
Szczerze to nie za bardzo mi się podoba, za bardzo umięśniony ;p
Ale skoro tak mówisz, to czekam aż mnie olśni ;))
Po pierwszym sezonie pewnie byłby punkt dla Billa, lecz drugi sezon przeważył szalę na stronę Erica, także:
Bill 130
Eic 286
gosiaos2 - Ale tu nawet o wygląd nie chodzi;)
Spoko, 2 sezonik powinien załatwić sprawę, jeśli chodzi o to, który z panów będzie cieszył się większą sympatią;) Ja w każdym razie, jak tylko ułyszę to szkaradne "SUKEJ!!!!" Bilka, to aż mnie trzęsie.
A Eric? No, to już zupełnie inna para kaloszy;)
Bill 130
Eric 288 ;)
bill 130
eric 289
Z Erica to jest seksowna para kaloszy ehhe :p
mi osobiście Bill kojarzy się z Sikorskim, a ten z kolei z żulem... wygląda na wiecznie niewyspanego lub takiego co dopiero skończył sączyć vodkę ;)
bill 131
eric 289
Heh, ta "para kaloszy" mnie rozwaliła ;pp
Ale Bill kocha Sookie i się o nią troszczy, nie widzę w tym nic złego xd
Zresztą jeszcze zobaczę jestem na 4 odcinku 2 sezonu, ale odkąd przeczytałam jak bardzo lubicie Erica zwracam na niego więcej uwagi ;))
bill 131
eric 290
Po pierwszym sezonie głosowałabym na Billa, ale w drugim ;>
Kurcze, szczerze powiedziawszy Eric mnie zaskoczył. Stał się taki...bardziej ludzki. Pierwszego dużego plusa miał u mnie kiedy widać było, że się tak Gordic'iem martwił. A potem jak zasłonił Sookie własnym ciałem to już bezsprzecznie przeszłam na jego stronę :D
tak podoba wam się to, że eric zrobił się bardziej ludzki ale jakoś upychacie w kąt to, że bill tez taki potrafi być i jest, tak jak napisała gosia troszczy się o sookie bo ją szczerze kocha i to mi się w nim tak bardzo podoba, podobnie czekałam aż mnie olśni w drugim sezonie i zauroczy mnie eric bo wasze wypowiedzi były obiecujące :) ale czekałam, czekałam i nic ;p
głosik dla billa 132
eric 290
Bill 132
Eryś ;) 293
Z tą szczerą miłością Bilka to bym polemizowała, zwłaszcza jeśli się książeczki czytało, to wiadomo, o co loto;)
Chyba że w serialu pójdą inną drogą, co jest możliwe, zważywszy na to jak swobodnie Ball sobie poczyna z przeniesieniem przygód Sookie na ekran.
Nic to, i tak Bill jest dla mnie spalony, sorry Batory;)
Ja po prostu - tego wampirka nie lubić;)
W przeciwieństwie do Sami-Wiecie-Kogo;)
Bill 134
Eric 293
Książki także nie czytałam ;))
Ale Eric (jak dla mnie) jest postacią drugoplanową, w życiu Sookie przecież tylko Bill się liczy. Może się to zmieni, nie wiem jeszcze nie skończyłam 2 sezonu ;p