pomysł zaczerpnęłam z forum o filmie "Pamiętniki wampirów"
chodzi o to że każdy może głosowoć tylko jesdnym głosem dziennie
np.
Bil-1
Eric-0
i następna osoba dodaje
Bil -1
Eric - 1
Ja zaczynam więc
Bil 1
Eric 0
Same kobiety glosuja ;p wiec wygra Eric, tez bym oddal dla niego glos ale mysle z wyprzedzeniem i w 3 sezonie mysle ze jego fanklub upadnie(bo to pewnie on chce sie pozbyc Billa)
Bill-2
Eric-4
Eric - 5 ******
Bill - 4
oczywiście , że Eric wygra. A co do fanklub Erica nie upadnie w trzecim sezonie , ba może nawet się powiększy :-)
Jeśli o mnie chodzi to dałabym Ericowi:
1+ za jego siłę charakteru
1+ za jego męskość
1+ za jego intrygująca tajemniczość
1+ za jego niesamowite spojrzenie:p
1+ ..za to cośśśś...
czyli razem 5:]...he,he oczywiście gra musi być fair,więc muszę dać tylko jeden głos...
czyli
Bill-2
Eric-5
p.s Mam wielką nadzieję,że Eric nie będzie źle przedstawiony w 3 sezonie!
Yyy;/ pomyliłam się troszkę,ale dlaczego Billowi z 2-óch punktów zrobiło się 4!?rozumiem,że to pomyłka i Bill ma w dalszym ciągu 2 punkty a Ericowi dalaś 1 tak?
no to Bill-2
Eric-6
Przepraszam za niedopatrzenie i pozdrawiam!
Rak sie sklada todi_88 ze to raczej funclub Billa upanie, bo w ksiazkach to on okazuje sie wielkim oszustem i to wlasnie w 3 czesci x]pzdr ;D
Bill - 5
Eric - 8
Po pierwszym sezonie byłam za Billem, ale kobieta zmienną jest.
Ja tez wole Billa, wogle wole szatynow/brunetow niz blodynow, i w I sezonie
Eric wyglada tragiczne w tych dlugich blond włosach, w 2 sezonie
zdecydowanie lepiej, ale i tak Bil jest lepszy
Bill 8
Eric 8
Bill 8
Eric 9
Ja tam wole Erica, ma w sobie to coś i do tego ten akcent Mnmnnm.Juz nie mogę doczekać się 3go sezonu! :D
Można głosować raz dziennie. Widzę że Bill przegrywa. Trzeba mu pomóc.
Bill 9
Eric 9
Bill 11
Eric 15
wiking wymiata :p
czy ktoś wie kiedy dokładnie będzie trzeci sezon?
Bill 12:**
Eric 15
Jest mniej-więcej na równi z głosami. Myślałam że będzie ogromna przepaść między głosami dla Billa a Erica:)
Bill 13
Eric 16 ;D
a ja Erica lubie jako postac serialowac i książkowa ;D a jego sceny z Sookie ;D mmm ;D zwlaszcza ta pod prysznicem ;P
Bill 14
Eric 17
Eric jest o wiele zabawniejszy ;)) Jego teksty są świetne a Bill niestety nie ma nic ciekawego do powiedzenia . A Ci którzy przeczytali książkę wiedza że wątek Erica będzie się ciekawie rozwijał ;)))
Bill 15
Eric 18
Eric rządzi, Bill przy nim jest żałosny. Wolała bym żeby Sookie była z kimkolwiek niż miała być z Billem xD ...pomarzyć zawsze można !!!
Bill 15
Eric 19
ci co przeczytali ksiazki wiedza dlaczego Bill podrywal Sookie ;D wiec i to kolejna rzecz ktora zrazila mnie do niego ;D a Eric? mmm ;D jego wyznania ;D ze zostawi dla niej wszystko ;)
poprostu Eric wymiata ;D
wiec dlaczego Bill podrywal Sookie ;p
? czytalam czytalam, ale byc moze nie doczytalam ;p
przez Was mam wyrzuty sumienia, ze nie glosuje na Erica :D musze sie nad tym zastanowic
Bill-2
Eric 5
uhh, ma cudowne spojrzenie, ladna twarz, i ciekawa osobowosc, niby zimny ale intrygujacy, heh.
bill-16
eric-24
eric jest boski!!! bill przy nim wymięka (bez obrazy dla jego fanów)
(Drogą sugestii, wnioskuję, aby nie używać stwierdzeń, że postać "to dno" albo "wymięka", każdy ma swoje zdanie, więc wyrażajmy po prostu głosując, tak będzie fair ;) )
Bill - 18
Eric - 24
Bill 18
Eric 26 ;*;)
otoz Bill podrywal Sookie bo tak mu kazala Sophie-Anne ;D Bo bardzo chciala miec u siebie Sookie po tym jak kuzynka Sook czyli tak jakby kochanka krolowej opowiadala jej o niej ;D