pomysł zaczerpnęłam z forum o filmie "Pamiętniki wampirów"
chodzi o to że każdy może głosowoć tylko jesdnym głosem dziennie
np.
Bil-1
Eric-0
i następna osoba dodaje
Bil -1
Eric - 1
Ja zaczynam więc
Bil 1
Eric 0
Bill 21
Eric 29
Czy serial mocno różni się od książki?Bo w serialu Eric nie robi takiego dobrego wrażenia, poza tym, że jest przystojny oczywiście.. Czy ktoś mógłby napisać jakie książeczki wyszły, ile części i czy będą następne:) Bo widzę, że serial będzie miał kontynuacje.
Bill 20
Eric 30
Tylko Eric jest prawdziwym silnym wampirem z charakterem a Bill to takie rozmydlone, niezdecydowane litujące się nad sobą wampirzątko...
Bill 20
Eric 30
Kapitalny serial z wyrazistymi postaciami bohaterów, precyzyjnym scenariuszem i doskonałymi aktorami. Wybrałam Erika, bo jest bardzo interesująco wredny. Bill rzucający spode łba spojrzeniami w stylu Rudolfa Valentino jakoś mi nie leży.
szerze mówiąc to Bill jest nawet fajny :) ale jednak wolę tajemniczych blondynów wiec
Bill-19
Eric-30
Bill - 19
Eric - 30
Eric jest zdecydowanie lepszy. Pomijając zniewalający wygląd, jest on również lepszym aktorem. Właśnie tak mi się kojarzy porządny wampir. Nie mogę się doczekać kolejnego sezonu.
Bill - 22
Eric - 32
Gdyż Bill jest stary i ma zmarszczki xD A Eric ma boską klatę i wcale nie jest taki zły, na jakiego wyglądał :)
Bill 22
Eric 33
ah ten Eric.. jak ja chcialabym zostac przez niego ugryziona :P
Bill 23
Eric 42
S: Eric, when I’m back to being myself, I’m going to nail your ass for putting me in this position of being pledged to you.
E: Darling, you can nail my ass anytime.
Ach ci nowożeńcy ;D
Bill 24
Eric 46
nie nie jestes sama ;D poprostu czasu nie mialam ;D
ERIC TEAM !!
Bill 25 - owszem jest w nim cos, ale wydaje mi sie taki ... sztywny ?
Eric 42 - na jego punkcie mam obsesje mimo ze w serialu odgrywa role wrednedo i złego to wydaje mi sie ze w głebi duszy ma uczucia. Oglądałam wszystkie odcinki '' Czysta krew sezon 1,2 '' ale nie czytałam ksiazek wiec jezeli bylo w nich cos wyjasnionego ( np. Dlaczego Erica tak ciągnie do Sookie) to piszcie .
Pzdr :))
Bill 25
Eric 51
wkradł się mały bład ale poprawiam ;) bo Eric drugie raz byl liczony od 40 ;)
Bill 26
Eric 56
A ja chciałabym wiedzieć czy Eric będzie z Sookie w daaaalszych częściach :)