PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74657
6,3 6 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

To chyba moim zdaniem najbardziej drażniąca postać w tym serialu. Jak go widzę to mnie mdli i
czuje obrzydzenie. Nie wiem co wszystkie wampirzyce w nim widzą. On jest obleśny. Jego mowa
ciała pokazuje jaki jest sztuczny bo chce udowodnić jaki on nie jest seksowny itp. Jestem na 5
sezonie i mam nadzieje, ze ktoś go zabije. No chyba że się zmieni. Ale cóż każdy ma swój gust. Ja
nie lubię jego a inni jego żony Ani :)

Film_web1

Ja nie widzę w nim nic obleśnego, jest przystojnym facetem, do tego jednym z najlepszych aktorów w True Blood. Co do postaci Billa, to fakt, ma czasami tak wkurzające wątki, że człowiek ma ochotę go przez okno wyrzucić.

Film_web1

Ej on jest miłym gościem, ma pecha że gra patałacha, ale ogólnie to spoko koleś:)

ocenił(a) serial na 9
alien_2

No ma pecha, może jak zobaczę go w innym filmie to zmienię zdanie, ale póki co to mnie drażni. Grrr...

ocenił(a) serial na 9
Film_web1

Bill to Bill :) Prywatnie facet wydaje się być sympatyczny, normalany i z poczuciem humoru ( bazuję na obejrzanych wywiadach bo na kawie z nim jeszcze nie byłam). I znacznie przystojniejszy, w TB jest postarzony.

ocenił(a) serial na 8
Film_web1

paskudny jest, brzydki bleee, nie pasuje to do niego

ocenił(a) serial na 6
KhyraVolain

Już weź nie przesadzaj że paskudny, dobra? Moyer za młodu był wręcz śliczny:
http://www.allstephenmoyer.com/wp-content/uploads/2010/05/stephen-moyer-1988.jpg
Oczywiście latka lecą i swoje robią ale ciekawe czy też byś tak go określała jakby wyglądał tak jak na tej focie;P
Może jest sympatyczny i ma super poczucie humoru prywatnie, nie wiesz to co buczysz.

ocenił(a) serial na 8
WhiteDemon

O BOŻĘ! młody to juz w gle tragedia, paskuda, wyglada jak moj kolega z klasy ktorego nielubialam bleee

ocenił(a) serial na 6
KhyraVolain

Coś nie tak z poczuciem estetyki?;)

ocenił(a) serial na 7
KhyraVolain

Problemy nastolatek vol. 1... Nie ma to jak oceniać aktora po wyglądzie

ocenił(a) serial na 8
Mrs_Willis

w tym momencie nie oceniam aktora jako aktora i "talent" ale jego wyglad ktory nie jest dla mnie zupelnie atrakcyjny!stary dziadek nie podoba mi sie jak zul, tak samo jak edzio tazn edward , bill na niego widac charakteryzowany. i cala reszta. wiem jak wyglada zul. a wamiry kiedys wygladaly nieco inaczej.
zreszta sam sie szczerze przyznaj czy przyjemnosci nie sprawiaja CI piekne cyce na ekranie i przyzwoita buzka mlodej dziewczyny ktora Ci sie podoba, a nie jakas sztampa. to nie sa problemy nastolatek. to jest normalne. czasem zapominamy ze zadza nami ciagle te same instynkty i na pewno predzej poszedl bys do kina na film z aniston niz z sarah jessica parker
klasyka to wywiad z wampirem a krolowa potepionych zamyka ta elipse. true blood wciagnelo mnie nie powiem, swietny klimat., porownujac wampirze filmowe wywloki ostatnich lat.

ocenił(a) serial na 7
KhyraVolain

Jestem kobietą hahah xD Mrs. oznacza Panią, Mr. oznacza Pana ;)
Jeśli chcesz zobaczyć prawdziwego wampira polecam obejrzeć Drakulę z 1992 i 1931, Drakulę: Księcia Ciemności oraz Nosferatu- symfonia grozy ;)

KhyraVolain

Borze, gdyby tak wyglądały żule u mnie na osiedlu to na sto procent bym jakiegoś hodowała... Może nawet kilka sztuk :o

ocenił(a) serial na 8
WhiteDemon

witam :))) pewnie ze nie jest paskudny, w pierwszej serii szalałam na jego punkcie :)

ocenił(a) serial na 6
kasiag79

No ja akurat na jego punkcie nigdy nie szalałam, ale przyznaję że w młodości był bjuti;)

ocenił(a) serial na 6
Film_web1

Znaczy coś w tym jest, mimo wszystko. Przypomniała mi się ta ryfa którą Stephen zrobił w pilocie TB, jak mierzył Sookie spode łba. To chyba miało być mhrrroczne tudzież seksowne spojrzenie...Nie wiem, ja w każdym razie wybuchnęłam śmiechem. Na mnie takie miny nie działają;) Mam wrażenie że Moyer grając Billa często popada w przesadę. Szarżuje i źle na tym wychodzi. Uzyskuje efekt odwrotny do zamierzonego. Zamiast wywołać u widza wrażenie kogoś tajemniczego, niebezpiecznego, sexownego, śmieszy. Coś nie tak z mimiką. Jest zbyt wymowny. Nie może aktor widzowi wykładać kawę na ławę. Perfidne łypanie spode łba przynajmniej u mnie nie wywołuje adekwatnych odczuć( "ohhh, i'm so baaaad". Ktoś kiedyś gdzieś tu na FW napisał że Moyer uprawia aktorstwo prymitywne i ja się z tym zgadzam. On przesadnie pokazuje to co ma wyrażać jego postać przez samo wrażenie. Dlatego wypada w tym nienaturalnie a wręcz komicznie;)

WhiteDemon

Tak,"najlepiej" to on wyglądał,kiedy mówił: "-Sookeh is mine!".Wtedy wyglądał jak taki zdesperowany paranoik,choć właściwie,chyba o to chodziło :)

ocenił(a) serial na 6
ocenił(a) serial na 9
WhiteDemon

on żyje nie w tych czasach w których powinien
jego gra aktorska kojarzy mi się z Rudolfem Valentino, te same spojrzenia, miny i ruchy
gdyby grywał w filmach lat 20tych byłby bożyszczem
i nie piszę tego złośliwie, wg mnie jest po prostu bardzo retro

ocenił(a) serial na 6
irlandia28

I chyba masz zupełną rację:)

ocenił(a) serial na 8
irlandia28

Ale w TB to powinien być atut bo przecież Stephen gra stuletniego wampira.

ocenił(a) serial na 9
sesze

niby powinien to być atut
ale wiele osób zarzuca mu dziwną manierę w grze aktorskiej... w sumie to nie wiem czy on tak gra zawsze czy tylko w TB, znam go tylko z tej roli

WhiteDemon

A ja uważam, że ten wzrok był super i mimo, że czekamy już na sezon 7, pamiętam go dokładnie. To moment, kiedy zainteresowałam się True Blood.

ocenił(a) serial na 6
Binula

Nie no, każdy ma prawo do swojej opinii, nic nie mogę poradzić że akurat mnie tam ten wzrok zniesmaczył/rozbawił a myślę że z pewnością nie taki był zamysł, by takie uczucia wywoływać u widza;)

WhiteDemon

A kto Ci się aktualnie podoba (czysto fizycznie) w True Blood? Tak z ciekawości:-)

ocenił(a) serial na 6
Binula

Czysto fizycznie...hm. ( Jak już muszę wybierać bo na ten moment absolutnie nikt mnie w TB nie jara, skończyły się dobre czasy;)) to ewentualnie ten tam kolo który gził się z Jess. Ładny taki...goguś;)

WhiteDemon

Ja nie wiem czemu, ale mi się gogusie nigdy nie podobały. Chyba nie ma w moim zbiorze "hity na czasie" ani jednego gogusia. Lubię facetów, którzy mają coś pierwotnego w sobie. Bill wpasował się w 1-2 sezonie idealnie w ten schemat.

ocenił(a) serial na 6
Binula

XD Wiesz, ja mam na myśli tak jak prosiłaś, czysto fizyczne "podobanie"... No bo dość często jest tak że powłoka zgrabna a w środku...nic ciekawego.
Eric z mopem na głowie też miał w sobie cosik pierwotnegoXD

Film_web1

Czego sie spodziewac...cale napalone gimnazjum sika za Erykiem, a Bill fuj :C

ocenił(a) serial na 9
GodWhore

serio? gimnazjum?

o matko, od razu poczułam się młodziej ;)))))

irlandia28

Tym gorzej dla Ciebie, skoro bedac starsza jestes w ich wieku mentalnie.

ocenił(a) serial na 9
GodWhore

jesteś taki kiepski w komentarzach tylko w marcu czy masz tak od urodzenia?

brak poczucia humoru mają ludzie mało inteligentni

ocenił(a) serial na 9
Film_web1

A mi się podoba w tym serialu. Dla porównania obejrzałam dwa filmy z nim. Jako aktor nie jest najgorszy, poza tym jak na swój wiek jest też przystojny. Czasem wątki z nim i Sookie w TB są nieco irytujące, ale da się obejrzeć. To moja subiektywna opinia, każdy ma swoje zdanie. W każdym bądź razie czekam na sezon 7 ;)

Film_web1

Ale to przekichane tak oglądać serial z głównymi aktorami, ktorych się nie lubi ;)

ocenił(a) serial na 6
Fifolka

A nieprawda, można na przykład mieć z nich polewkę albo po nich jechać ile wlezie. Ja np. to uwielbiam, jak mnie wkurzają to zawsze coś tam rzucę od siebie w stronę ekranu. Znaczy słownie. Ewentualnie popcornem też mi się zdarzało;)
Dobrze że nie mam cela boby moja plazma jeszcze ucierpiała, bidulka;)