Prawda taka ze jedyną dobrą produkcja o wampirach jest Zmierzch a ten serial to don i wodorosty
dla gimbazy która nie potrafi pojąć przesłania zmierzchu
Zmierzch jest zdecydowanie dla gimbazy - takie romansidło dla nastolatek
Jestem bardzo ciekawa jakie przesłanie ma Zmierzch?
chciałam zauważyć, że jak coś to Zmierzch jest kopia Czystej. Prosty fakt, który możesz sam sprawdzic: to Zmierzch (pisze o książce) powstał 4 lata po pierwszej ksiązce serii The Southern Vampire Mysteries....wiec jeżeli chcesz pisac cos na temat podróbek to raczej najpierw dowiedz sie o tym o czym piszesz, a nie stawiaj fałszywych tez.
Dziękuje.
(i nie żebym miła coś do zmierzchu)
co wiesz lepiej?
ja tez czytałam Zmierzch, a w zasadzie całą serie... zresztą jak całą serie The Southern Vampire Mysteries.. może oprócz ostatniej częsci..
skoro tak, to jest mi przykro, że ktoś nie pisze swojej prawdziwej opini. Strata czasu...
TRUE BLOOD TO ARCYDZIEŁO NAJGORSZY ODCINEK BIJE NA GŁOWE PIERWSZA CZEŚĆ ZMIERZCHU KTÓRA JEST APOGEUM MOŻLIWOŚCI ZMIERZCHU:D
jest zly pokazuje wampiry jako jakies dalny zmierzch ma tylko jako tako dobra obsade i na tym plusy sie koncza
Ty ich nazywasz dobrą obsadą? Film wszystko popsuł. Patison od siedmiu boleści, który przystojny nie jest za grosz i Stewart z wiecznie rozdziawioną gębą.
Cała obsada jest świetna poza Patisonem...Stewart to świetna aktorka i dupa zarazem